Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem tudok meg változni és...

Nem tudok meg változni és lehet soha nem lesz párom az életben?

Figyelt kérdés
olyan introvertált típusú ember vagyok, barátaim is csak olyanok akiket rég ismerek nagyon jól,és ők jó társaságnak tartanak. zárkózott vagyok az új emberekkel és így nem hiszem hogy valaha is találok magamnak valakit. a többi korombeli már rég elkezdte az ismerkedést sőt legalább 3 barátnőjük biztos volt...(17 f)
2013. nov. 22. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan,de tényleg teljesen ugyanígy vagyok én is,még a korunk is stimmel,ha gondolod,írj privátot.
2013. nov. 22. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
még most van kialakulóban a személyiséged :D ne aggódj tehát :D meg nem mindenkinek van ilyen idősen 3 csaja... :D meg ha igen? akkor mi van, mindet úgy sem szerette... szóval van időd nyílni a világ felé
2013. nov. 22. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én dettó így vagyok vele, kivéve, h lány vagyok és egy évvel idősebb...kezdek aggódni magam miatt, de egyszerűen nem tudok másmilyen lenni...hát ez van
2013. nov. 22. 20:54
 4/5 A kérdező kommentje:
reménykedjünk hogy ki alakul....:) 1. és 3.
2013. nov. 22. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én extrovertált vagyok, mégis egy nagy nulla, ismértlem: NULLA emberi kapcsolatokból:( Nagyon sz@rul megy ez nekem:( Nulla.:)
2013. nov. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!