Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Na, most hogyan tovább az...

Na, most hogyan tovább az életben? Ötletem sincs mi legyen, merre tovább

Figyelt kérdés

Miután nagy nehezen levizsgáztam az iskoláimban, elsőre( azért hangsúlyozom ezt ki, mert ez is csoda volt. Kb. minden 2. embert meghúztak nem tudom hányszor egymás után a vizsgákon többször is). Aztán utána dolgoztam egy teljes évet egy borzasztó helyen.Nagyon nem szerettem. Nagy nehézségek és fél év kemény szenvedés után felmondtam, és felvettek egy jó helyre, ahol viszont 2 hónap után kirúgtak, mondván alkalmatlan vagyok erre munkakörre. Már 3 hete munkanélkülin vagyok, és érzem, hogy kezdek meghülyülni... meg a családom is a terhére vagyok, habár nem igazán akarják éreztetni ezt velem ,mégis mindenkinek nyilvánvaló ez, és hogy őszinte legyek nem ez egy huszonéves nő álma, mint ami most van...

menjek ki külföldre? vagy várjak a csodára?

mi legyen?

HELP!!!!!

2013. nov. 18. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
külföldre pénz (pokolian sok) és kemény nyelvtudás kell,,hogy boldogulhass valahogy,szerintem először ne add fel a munkakeresést!ha kell válallj kritikán aluli munkát,pl mosogató,takarító..sorry,de valamit kell csinálni,az igazi teher majd akkor jön elő ha a tbét is fizetned kell 7000ft per hó.Nem elkeseríteni akarlak
2013. nov. 18. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:

hát épp ezaz, de a kritikán aluliról meg lebeszélni akarnak,mert szakmai gyakorlaton is ez volt, és nem akarom részletezni,de annak is elég ocsmány vége lett, és a magénéleti problémáim pedig az egekbe szöktek....

fogalmam sincs, mi az amiért érdemes egyáltalán küzdeni az életben... tekintve hogy mindennap felülírja az ember döntéseit a sors....

2013. nov. 18. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Végzettség nélkül esélyed sincs egyedül megélni
2013. nov. 18. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán tűzzél ki kis célokat magad elé, amikből következhetnek nagyobbak, és szépen haladjál előre. Csak próbálj meg a kis célokból illetve azok elérésének kielégüléséből pozitívan gondolkodni, és a pozitív gondolatok majd a figyelmedet a számodra pozitív hatást kiváltó dolgokra terelik, mert ha negatív vagy a negatív dolgokat veszed észre a világban, fordítva meg fordítva. :P Aztán mikor már nem is érdekel a munka beng rákanyarodik a szemed egy álláshirdetésre, ott ahol talán nem is próbáltad meg eddig keresni, vagy lehet mindvégig ott volt előtted csak valamiért elkerülte a figyelmedet. Elégedettségből származó pozitív gondolkodás megteremtése.
2013. nov. 18. 20:56
 5/6 anonim válasza:
25%
Kezdj el online pókerezni.
2013. nov. 18. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így vagyok vele 25 évesen se munkám semmim, egyedül tengődök itthon és nincs életcélom mert nem tartozom sehová, nem vagyok fontos a társadalomba senkinek, sajnos kilátástalan a fiatalok élete és ez a legrosszabb a bizonytalanság. 2 szakmám is van érettségim de nem tudok elhelyezkedni =(.
2013. nov. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!