Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha 21 éves koromig nem hiányzo...

Ha 21 éves koromig nem hiányzott párkapcsolat akkor most miért?

Figyelt kérdés

nem akarok barátnőt-feleséget, sem gyereket. nem szeretnék családot alapítani, még 1 éjszakás kaland sem kellene.

21 éves vagyok soha nem volt barátnőm, nem is hiányzott 1-2 lehetőség volt de elutasítottam mert nem szerettem volna a lányt. nincs olyan akivel összejönnék az ismerős lányok közül, nyitni meg nem szeretnék más felé. ellehet nyomni a magány érzését bármivel? (sport, állattartás nem vált be)

bocsi a helyesírási hibákért, trollok ne írjatok

2013. okt. 28. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert nem vonzó a személyiséged. Nem vagy domináns, magabiztos, határozott...
2013. nov. 9. 10:49
 12/12 anonim válasza:

Szerintem te olyan egyedüli magadnak való ember lehetsz. ezzel önmagában men is lenne baj, de ahogy az előbb írták az ember alapvetöen társas lénynek van tervezve. Ha elnyomod önmagadban az érzéseidet az nagyon sok stressz forrása lehet. És ezt a stresszt megpróbálhatod elnyomni bármivel, nem fog menni hosszú távon, mert bármivel is próbálkozol, az csak az elméd figyelmének elterelése ezen érzelemről. Ha ezt bekoncentrálod magadnak, hogy te egyedül akarsz élni, akkor az depresszióhoz fog vezetni. Ráadásul ha késöbb megismerkedsz egy lánnyal (neadjisten 37-40 évesen) akkor lemaradsz az olyan dolgokról, mint a családalapítás. De ha netán ekkor ezt olvasva úgy gobdolod, hogy nem kell család és nem kell gyerek, akkor gondolj arra, hogy ha majd dolgozni fogsz, akkor a megszerzett vagyonodat majd halálod után valakire majd hagyni kellesz. Lehet gyermeke az embernek 40 éves kor után is, de abban a korban már szerintem problémásabb a felnevelése pl. anyagi okokból.

Én azt tanácsolom neked, hogy ha párkapcsolati lehetőség kínálkozik fiatalon, akkor gondolkozz el azon, hogy ha rövid távon is de belemész, mert most vagy abban a korban, amikor az életedet megalapozod és lehet, hogy ilyen lehetőség nem valószínű, hogy később adódni fog. És nem mindegy hogy az életed egy olyan lánnyal éled le akivel megértitek egymást és békesség van, vagy pedig egy olyannal akivel kényszerből vagy együtt, mert ott csak veszekedések vannak és meg nem értés.

Én azt tanácsolom, hogy kezdj el lassan nyitni mások felé, engedd ki szárnyaid, mert most van előtted az élet és ha ésszel tudsz szelektálni az adandó lehetőségek közt, akkor a lehetőségek szinte végtelenek, és ezáltal boldogabb és motiváltabb lehetsz, amelytől még jobbna nyitottabb leszel és könnyebben nyithatsz mások felé.

Szerintem ha idén már nem is akarsz párkapcsolatot, akkor az újévi fogadalmad az legyen, hogy nyitottabb leszel és megragadod az adandó lehetőségeket.

Remélem segített az írásom valamit.

2013. nov. 9. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!