Ha 21 éves koromig nem hiányzott párkapcsolat akkor most miért?
Figyelt kérdés
nem akarok barátnőt-feleséget, sem gyereket. nem szeretnék családot alapítani, még 1 éjszakás kaland sem kellene.
21 éves vagyok soha nem volt barátnőm, nem is hiányzott 1-2 lehetőség volt de elutasítottam mert nem szerettem volna a lányt. nincs olyan akivel összejönnék az ismerős lányok közül, nyitni meg nem szeretnék más felé. ellehet nyomni a magány érzését bármivel? (sport, állattartás nem vált be)
bocsi a helyesírási hibákért, trollok ne írjatok
2013. okt. 28. 20:31
2/12 A kérdező kommentje:
hiányzik, de nem szeretném, hogy hiányozzon és nem értem miért hiányzik ha 21 évig boldogan elvoltam egyedül.
2013. okt. 28. 20:39
3/12 anonim válasza:
Dehogynem akarsz barátnőt. Most csak azért gondolod így, mert szar a hangulatod. Majd akkor gondolkozz el ezen, hogyha jobb hangulatban vagy, és akkor egyből szeretnél valakit.
4/12 anonim válasza:
Én is elvoltam 21 évig egyedül... Aztán rájöttem, hogy ennek az volt az oka, hogy zárkózott ember voltam. Csak becsapod magad, ha megpróbálod elfojtani az érzéseidet. Tapasztalatból beszélek, szar egy helyzet.
5/12 anonim válasza:
Az élet fejlődés, ami változásokkal jár. Ha nem változol akkor stagnálsz, ami egyenlő a halállal. Merj élni, légy nyitott, a változásra. Erőszakold meg az egódat ami azt mondja, hogy jó ez így neked ahogy van, mert ezt legalább ismered, és így a minimálisra csökken a sérülés (lelki)esélye. Hallgass a szívedre ami élni akar, és azt mondja bízz az újban mert lehet, hogy sokkal jobb lesz mint ami most van. Remélj, higgy, és ne add fel. Csak pozitívan.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
ismerkedéssel bajban leszek mert buliba stb nem szeretek járni sőt.. netes társkeresőkön meg nemh iszem, hogy normális emberek vannak
2013. okt. 29. 00:01
7/12 anonim válasza:
"ellehet nyomni a magány érzését bármivel? (sport, állattartás nem vált be)"
Maszturbálj.
8/12 anonim válasza:
Az ember társas lény. Az a természetes állapot, ha két felnőtt társas kapcsolatban él. Ne elnyomni akard a érzést, mert az hosszú távon beteggé tesz, hanem megszüntetni a magányt.
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó köszi
utolsó előtti nem konkrétan az hiányzik...
2013. okt. 31. 18:28
10/12 A kérdező kommentje:
magamnak való vagyok kicsit az ismerkedéssel van gondom, eljutok egy lánnyal a barátság szintig de tovább nem.. miért lehet ez?
2013. nov. 9. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!