Miért csak a legcsúnyább pasik kezdenek velem? :' (
Mert neked magyarán egy homokos kell, nem egy férfi. Mégis ki mászkál épeszű fejjel Dzsasztin béberes külsővel?
22 évesen lehetne több eszed
21/F
#1 Komolyan lehet h igazad van :O
Ezentúl olyan ruhában fogok menni ami inkább eltakarja az alakomat és kicsit majd túlsminkelem magam mintha ilyen béna lennék... Köszönöm :)
#2 Na pontosan ilyen dumájú férfiak szoktak megtalálni... Sose feküdnék le olyannal akinek ilyen szavak jönnek ki a száján...
"#2 Na pontosan ilyen dumájú férfiak szoktak megtalálni... Sose feküdnék le olyannal akinek ilyen szavak jönnek ki a száján..."
Asszem megvan a probléma.Enyhén szólva is nagyon eltorzult személyiséged van.Keress hasonlót, a normális emberekkel tényleg nem érné meg kapcsolatot létesítened.
Már bocsika, de arra nem gondoltál hogy a modorod miatt nem kellesz az aranyos fiúknak?? Eléggé lehangoló modorod van, és hogy őszinte legyek nem igazán nőies..
Én rendes srác vagyok, de elég olvasni ahogy írsz, és kösz de nekem sem kellenél. Még így sem hogy nem láttalak élőben. A legtöbb normális férfi nem igazán díjazza ha a barátnőjének nagy a szája..
23/F
ma 20:17
Tökéletese amit mondtál! Kérdező a te agyaddal van baj.. így ne csodálkozz hogy normális férfinak nem kellesz..
ha akkora alfawoman lennél, mint gondolod, akkor megkapád bármelyik pasit
tudod, nem kell feltétlenül gyönyörűnek lennie ehhez egy nőnek, csak kicsit okosnak, és kifinomultnak
valahogy még sosem jutott eszembe "vezérkancának" titulálni magam
olyan alpári...
sosem lennék képes saját magamat ennyire negatyvan, lealacsonyítan minősíteni
de a kérdezőnk legalább nem árul zsákbamacskát: ő egy kanca, és ezt nyíltan vállalja
az mondjuk érdekes, hogy ezek után neki nem az a kategória jön be, akinek viszont ez a 'kanca-stílus' bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!