Mit tegyek? Ha én olyan lány vagyok aki néha túl flegmahh az olyanokkal akiket nem bír . De akikkel normális vagyok már kezdenek azok is meg utálni miért lehet ez?
És mi lenne, ha senki nem flegmázna senkivel?
Nem lehet valakit csendben utálni?
A saját érdekedben, érdemes lenne átgondolni ezt a dolgot. Főleg, hogy csak te ismered a történéseket, és azok szereplőit.
Tegyük fel, vannak emberek, akiket nem bírsz. Flegma leszel, belemész a hülye kis játékukba, kényelmetlen helyzetbe kerülhetsz, és még mások rosszallását is kivívod vele. Megéri?
Második lehetőség; közömbös leszel ezekkel az emberekkel. Nem reagálsz sem negatívan, sem pozitívan. Ezzel ugye nem mész bele az infantilis játékaikba, nem fogod magad kínos helyzetbe hozni, és nem adsz támadási felületet. Ergo, nem lesz miért utálni téged. Gondolj csak bele! Nem bosszantó az, amikor semmibe vesznek? De persze, ezt csak a legvégső esetben használd ki. Légy inkább kedves és toleráns. Törődj azokkal akiket szeretsz. És meglátod, nem lesz több ilyen problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!