Miért csak a legcsúnyább pasik kezdenek velem? :' (
De megsértődtem... :P Komolyan, hallod... :D tisztára sírok... A NEVETÉSTŐL! Kellenél a jóhalálfarkának... :D te SELEJT (Ami te vagy és nem én) Justin pedig egy pici icipici csicska. [link]
Tahó... :D Hát ezen is sírnom kell a nevetéstől. Tahó, ez igen. Akkor te mi vagy alfavezérkanca? A tahóság királynője. Na eredj kancáskodni, meg barnacsődördákót cumizni :D
RESPECT FROM NORTH!
Én a helyedben vigyáznék... A végén még kikiált téged a "nők közellenségének", amiért gyereked van.
Elnézést kérek minden ronda ember (én pont kigyúrt vagyok :P és SZŐRŐS) nevében, hogy rád mertük vetni undorító férfias tekintetünket (remélem érzed az iróniát) és hozzád mertünk szólni, s bocsásd meg a mi vétkünket, miszerint 20 feles után vonzónak láttunk, s miképpen mi is (vagy én biztosan) megbocsátjuk, hogy leszbikus vagy.
35/f (családos református pap)
Kedves kérdező!
Te még a kur*vák között is kur*va vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!