Magányos, depressziós vagyok. Miért írok kérdést?
Igazából nem tudok mit kezdeni magammal. Kb 6-7 hónapja depressziós vagyok, van érzelmi hullámvasút, vannak időszakok, mikor full jól vagyok, viszont általában rosszkedvű. 1-2 barátom van, akiket 1-2 hetente hétvégén látok, suliban egyedül érzem magam. Szerencsétlen vagyok, bárkihez próbálok közelíteni, egyszerűen esélyt sem kapok arra, hogy jobban megismerjen. Általában itthon ülök, szinte senkivel sem beszélek. Azt sem tudom, miért írom a kérdést, valószínűleg azért, mert ennyire egyedül érzem magam, hogy a géppel beszélgetek.
Valaki esetleg hasonló cipőben van/volt, vagy csak simán beszélgetni, sötöbö ?
18F
Ha hangulatingadozásaid vannak és nincsenek barátaid, akkor nem árt egy kis magabiztosságot összeszedni.
Ez persze baromi nehéz, mert mindenkinél más hozza meg az életkedvet.
Nekem az segített először, hogy elkezdtem futni, mert zavart h kövér vagyok..miután végre lefogytam normális sulyra, azzal volt gondom, hogy túl átlagos dolgokkal foglalkozok, zavart pl, h nincs bennem semmi különleges.. akkor meg elkezdtem zenét tanulni.. lehet, hogy sokszor feladtam, és sokszor ujra kezdtem a mindenféle világmegváltó terveimet, de most 24 éves koromra elértem amit akartam: orgonaművész/tanár lettem, és ráadásul van egy fantasztikus férjem is.. sőt.. már már giccsesen szép életem van.
Persze 5 éve még csak egy kis suttyó voltam, de rájöttem, h amíg saját magammal nem vagyok megelégedve, addig másokkal sem tudom elfogadtatni magam.. és nem is merem felvállalni saját magam, pedig csak akkor lehet valaki nyitott, ha vállalja önmagát úgy, ahogy van.
a gátlások sajnos zárkózottá tesznek, és nem lesz meg az a természetes lazaság, ami barátságokat eredményez.
.. na, bocs ha nem ez volt válasz a kérdésedre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!