Szerintetek depressziós vagyok?
ingyenes és névtelen maradsz. Sok erőt Neked!!!!
Szia !
Mindenképp beszélj valakivel ha van kedved írj üzenetet szívesen meghallgatom amit kiakarsz önteni magadból !
És mindenképp kerüld azt a társaságot , keress egy másikat, és ne tegyél kárt magadba !
Mihez nincs bátorságod ? Be mész és el mondod a panaszod ehezz nem kel bátorság, ott kedves jószívű emberek vannak.
Vagdosod magam de minek ? Tudod mien marad a kezed utána.. és amúgy is inkább szívj el egy száll cigit akkor. Meg nyugtatt, Minek mész olyan emberekkel akikel nem akarsz ? Ne menj, és ne igyál.. ennyi az egész. Probálj meg otthon beszélni ? És mi az a nagy gond ? Vagy kérj átmenetileg gyermekotthonban el helyezést ha 2 hetett kérsz ha 3 hónapott akkor akkor jősz ki! Bulizni meg szomoruságból jajj istenem.. hát nekem jó kedvemből volt kedvem oda járni! 16/L
Azt is tudnod kell hogy ha a családsegítő szakembernek megmondod hogy ne szóljon senkinek NEM FOG SZÓLNI SENKINEK!!!
:))
viszont fog veled foglalkozni hiszen ez a dolga
Nem hiszem, hogy depresszió, inkább csak amolyan tini bedepizésnek tűnik.
Voltam már depressziós nem is egyszer, de az teljesen más volt mint amiket te leírtál.(hú most le leszek pontozva):)
De mindenképpen menj el pszichológushoz, vagy keress fel egy családsegítőt!
Olvasd el ezt: [link]
utolso: jo akkor tini bedepizes...hivjuk annak de te nem tudod mi van otthon.
am meg lehet az segitene ha telleg elmennek egy csalad segitohoz es otthonba kuldenenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!