Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek depressziós vagyok?

Szerintetek depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, mostanában elkezdtem vagdosni magam. ne nézzetek egy hülye kis libának, aki azért teszi ezt mert azt akarja h felfigyeljenek rá, nem így van!!! komoly problémák vannak a családban (már ha lehet családnak nevezni azt a szörnyű "társaságot" amibe élek...) amiket nem részleteznék. nincs egy barátom se akivel beszélgetni tudok erről. csak pár haverom van, akik akkor állnak mellettem ha buliba megyünk vagy piálni am leszarják h gondjaim vannak meg egymást is leszarják. ezek ilyen nagyon balhés fiúk/lányok nem is érzem magam velük jól, mert én igazából nem ilyen vagyok. de mostmár nem maradt más csak a pia meg a bulik. elegem van az egész életből, és ez nem csak egy hiszti. mit tegyek??? :(
2013. márc. 23. 13:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ja bocs. utolso elottinek akartam irni.
2013. márc. 24. 16:31
 12/18 anonim válasza:

rendben

őn tudja

2013. márc. 24. 16:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem tudom, hogy mi van otthon, de honnan tudhatnám ha nem írod le?

Azt kérdezted, hogy szerintünk depressziós vagy e, szerintem nem. Normálisan válaszoltam. Mi a problémád vele?:)

2013. márc. 24. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
valószínűleg azért nem akarja részletezni a gondjait, mert írni is nehéz róla! (gondolom) tudom milyen amikor családi problémák vannak és senki nem ért meg, tapasztalatból mondom. szerintem is fordulj szakemberhez, ja és ha el szeretnéd mondani mi bánt írj nyugodtan :)
2013. márc. 25. 16:14
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :)) :(
2013. márc. 25. 16:17
 16/18 amiller válasza:
100%

HA túl akarsz élni, és boldog akarsz lenni, vagy szembeszállsz a félelmeiddel és megteszel ezért mindent, segítséget kérsz és küzdesz, VAGY másokra hárítod a felelősséget, menekülni próbálsz, és beledöglesz! Lehet vagdosni magad, meg alkoholista depis ribinek lenni, senkit nem érdekel!(természetes kiválasztódás)

VAGY keresed a jobb és még jobb embereket(pár millió vár odakint, de bocs-nem mennek házhoz), és megragadsz minden lehetőséget, minden segítő kezet, és beleteszed a gyógyulásodba ugyanazt az energiát, amit a rinyálásba, és pár év múlva büszkén és boldogan állsz az emberek elé!

2013. ápr. 1. 12:06
 17/18 FeketeszeműReptoid válasza:
100%
mit tegyél? hát megmondom: ne a gyakorikérdéseken sajnáltasd magad mert hiába kapsz néhány tanácsot, mindenki leszarja mi lesz veled!! nem bántásból mondom, de szerinted kit érdekel ez az egész?? nem más problémája hanem a tiéd. miért vagdosod magad? semmire nem megoldás. a piát még csak megértem de ahogy már egy másik válaszoló is írta bulizni nem rossz kedvből szoktak. ott a családsegítő, told szépen el oda a kis p*csádat ehhez nem kell bátorság. ott senki nem fog kiröhögni. a haverokat akik leszarnak téged hagyd a fenébe. senki nem kötelez rá h velük legyél. NA EZT TEDD!
2013. ápr. 1. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Én szerettem az othhonban és sokat segített, beszélj nyugodtan a családvédelmisnek.
2013. ápr. 1. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!