Mi van velem? Megint ezek a depressziós gondolatok?
Ma kezdődött a suli.
Nagyon vártam már!
Nagyon jó kedvem volt a suli miatt 11es lettem
Össze lettünk vonva a tavalyi B osztállyal most csak A osztály van.
Jött 2 új és bukott hozzánk 1 tanuló szóval sok új osztálytársam van.
Eddig mindig volt olyan problémám, hogy bántottak, piszkáltak az osztálytársaim tavaly ez megszünt mert kezdett jó lenni az osztály de most megint szorongok.
Jó kedvem volt a suliban meg amikor haza értem aztán hírtelen teljesen megváltozott a hangulatom, megint a depressziós gondolataim vannak hogy mindenki utál, én vagyok a legrosszabb ember, nem csoda hogy bántanak az osztálytársaim stb.
3évig depresszós voltam.
Tavalyóta nem vagyok depressziós. És erre nagyon büszke vagyok.
De megint azok a gondolatok, megint magányosnak érzem magam.
Hogyan pozitív ha nincs barátom?
Nagyon rossz a kedvem, hányingerem is van a sulitól. Egy tanár van aki miatt szívesen megyek mert nagyon szeretem ő a kedvencem , és jó látni.
De félek hogy megint a negatív gondolkodás mód veszi át az irányítást.
Nagyon fontos nekem idén a tanulás, hiper juper sokat kell majd tanulnom, és jól szeretnék tanulni.
De nem szeretném hogy bármi is megakadályozzon engem abban, hogy jó eredményeket szerezzek.
A félelmek leküzdéséhez sokszor a legjobb módszer az, ha szembe mész velük. Eseteben itt: mivel megzavarta a megszokott kis környezetedet az a sok új osztálytárs, hát szándékosan keresd az ők társaságát! Barátkozz velük! Hidd el nekik sem könnyű, hiszen ők kerültek be egy már összeszokott osztályba.
Egyébként tényleg utálnak az osztálytársaid, vagy csak Te érzed így? Ha igen, miért? Mitől lennél Te a "legrosszabb" ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!