Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos, depressziós vagyok....

Magányos, depressziós vagyok. Miért írok kérdést?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudok mit kezdeni magammal. Kb 6-7 hónapja depressziós vagyok, van érzelmi hullámvasút, vannak időszakok, mikor full jól vagyok, viszont általában rosszkedvű. 1-2 barátom van, akiket 1-2 hetente hétvégén látok, suliban egyedül érzem magam. Szerencsétlen vagyok, bárkihez próbálok közelíteni, egyszerűen esélyt sem kapok arra, hogy jobban megismerjen. Általában itthon ülök, szinte senkivel sem beszélek. Azt sem tudom, miért írom a kérdést, valószínűleg azért, mert ennyire egyedül érzem magam, hogy a géppel beszélgetek.

Valaki esetleg hasonló cipőben van/volt, vagy csak simán beszélgetni, sötöbö ?

18F

2013. okt. 15. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
És mi az akadálya annak, hogy barátnőd legyen?
2013. okt. 15. 21:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Egyrészt most nincs kiszemelt, másrészt, ha lenne is, nem tudnám, hogyan közeledjek. Ha egyáltalán a beszélgetésig el is jutnék vele, akkor sem biztos, hogy én tetszenék neki. Járok el erre-arra bulizni hétvégente, de valahogy sosem találkozok olyan lánnyal, akinél próbálkoznék, ha meg mégis, akkor full ismeretlen társasággal van, oda meg gáz odamenni.
2013. okt. 15. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha ez segít valamit,én beszélgethetek veled...Kiöntheted magad...
2013. okt. 15. 21:29
 14/24 anonim válasza:
Igyál akkor könnyebben megy.
2013. okt. 16. 14:27
 15/24 LeftBehind ***** válasza:
14. Aki józanul nem tudja hogyan közeledjen annak miből gondolod hogy részegen menni fog?
2013. okt. 16. 16:19
 16/24 anonim válasza:
Én életemben kétszer voltam részeg, de mind kétszer levetkőztem a gátlásaimat. Persze azért az sem árt, ha a kiszemelt is ivott egy kicsit. Itt most természetesen nem olyan részegségről beszélek amikor már járni sem tudsz és egy összefüggő mondatot sem tudsz kinyögni. Szerintem segíthet, bár valószínűleg barátnőt hosszútávon nem lehet így szerezni, de el kell valahol kezdeni.
2013. okt. 16. 18:28
 17/24 LeftBehind ***** válasza:
Akkor lehet csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy még csontrészegen se vagyok elég gátlástalan.
2013. okt. 16. 18:35
 18/24 anonim válasza:
Lehet. :D
2013. okt. 16. 18:39
 19/24 LeftBehind ***** válasza:
Már meg se lepődök :(
2013. okt. 16. 18:51
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
5-nek: NEM, NEM IGAZ, hogy nem vágynak új dolgokra, igenis vágynak, csak NEM MERNEK menni, mert az új dolgokat elkezdeni csak úgy lehet, hogy idegen közösségekbe kezd járni az ember, ahol megint az lehet, hogy kiközösítik, szerencsétlennek tartják, lenézik, hülyének nézik, és akivel már eddig is sokszor volt ilyen, az inkább el sem indul, hogy az ilyen kínos helyzeteket elkerülje, pedig nagyon szeretne menni, mert totál élményhiányos, csak nem mer, mert szociális fóbiás.
2013. okt. 16. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!