Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Nagyon egyedül...

Mit tegyek? Nagyon egyedül vagyok.

Figyelt kérdés

Nagyon egyedül, vagyok és magányos. Iskolába járok még és nincsenek barátaim de még ilyen haver szinten se mert nem jönnek be ezek a képtmutatások. De minden egyes nap egyedül vagyok nem tudok már mit kezdeni magammal, annyira elegem van ebből szeretnék már ebből kitörni! Hozzáteszem egy kicsit introvertált vagyok nehezen megy az ismerkedés, de akit egyszer barátomnak fogadok mindent megteszek érte, nincs kivel megbeszélnem a problémáimat. Van még valaki hasonló helyzetben? Írjatok légyszi nagyon rosszul érzem magam.

L

2013. szept. 13. 22:44
1 2
 11/11 pokahontas ***** válasza:

Az ember egy párkapcsolatban is magányos lehet, vagy a családja körében. Bárhol. Jó lenne ráébrednünk, hogy a boldogságot, a biztonságot, stb ne egy másik embertől várjuk!! Mert általában pofára esés lesz..és aztán jön a csalódás, a depresszió, az önsajnálat...ördögi kör ami lehúz.

A nyugalom, az öröm bennünk kéne legyen. Ha belül nyugodtak vagyunk (pl elfogadásba, hogy igen, most ez van, egyedül érzem magam) akkor a hozzá állásunk változik a világgal szemben és ezt is sugározzuk ki. Nemhogy egy csomó szenvedéstől is megszabadulunk hanem ha kitudunk lépni az önsajnálatból és meglátni a szépet a mindennapokban akkor új lehetőségek nyílnak és mindennap egy új remény..:) A függőség nem jó. Ne egy másik embertől várjuk a mentő övet, legyünk mi mentő-övek mások számára..:):) (nem kell tudni hogyan mert adódik)

Az ember társas lény, előbb utóbb valaki felbukkan a horizonton, akit az Élet küld. Lehet imában kérni az áldást rá, mert nagyon sokat segít!

Ne szomorkodjatok! :)

2013. szept. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!