Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt rajtam kívül valaki,...

Van itt rajtam kívül valaki, aki MINDIG egyedül van?

Figyelt kérdés
Suliba keveset kell járnom, nagyon ritkán, munka közben is egyedül vagyok, itthon is, barátaim sincsenek...szóval mindig. Hogy lehet ezt kibírni? Egy-két ember van, akik néha szóba állnak velem. De már néha rájuk akaszkodom, pedig visszautasítottak. Eddig tartott a büszkeségem. Már a tettek mezejére léptem, igyekszem lépni. De annyira elegem van. Úgy érzem, nem bírom tovább. Már a szobámat se takarítottam ki 2 hete, ilyen még nem volt. A tanulás is nehezen megy. Semmihez nincs kedvem, semmi nem villanyoz fel. A hétvégéim és sokszor pocsékul telnek, mert nincs kivel elmennem. Eddig egyedül is eljárogattam, de már baromira elment a kedvem attól is, mert szörnyen unalmas és minden nap ugyanaz van. Nem hiszem, hogy depresszió az oka, sose voltam. Csak ennyire elegem van. És ismerkedek is, de hát nem úgy működik ez, hogy hopp, egy csapásra találok olyan embert, aki a barátom lehetne. Ehhez is idő és türelem kell...Mit csináljak? Van még valaki ilyen cipőben? Olyan jó lenne valami hasonló helyzetben lévővel beszélgetni...
2013. szept. 6. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
2%

ilyen esetekben dugd meg egy munkatársnődet a retyóban,engem az ilyesmi mindig feldobott.

ami még kellemesen fel tud dobni az a küzdősport edzés.

lemész és jól megvesz valakit,vagy téged zúznak le.

mindkettő tanulságos és lehet rajta agyalni.

2013. szept. 6. 00:05
 2/8 Thyl válasza:

Szia!

Én is gyakran érzem amit te.Bár én azért időnként találkozomm barátokkal,de mivel nagy a szocializációs igényem,sokszor érzem azt,hogy igazából nincs kivel elmenni valahová,megosztani az élményeket,azt a 2-3 embert meg nem lehet állíadóan terhelni,ha minden kis dolgot megosztok velük. Ötletem egy jó hobbi,amibe bele tudsz feledkezni, ezáltal kevesebbet agyalsz,kiegyensúlyozottabb leszel,ezt pedig egérzik mások is,és bevonzol magad köré embereket.Sajnos az a tapasztalatom,hogyha túl sokat agyalsz, görcsös leszel,és az emberek ezt nem szeretik,erőltetésnek érzik.

2013. szept. 6. 00:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem teljesen, de annyiból én is hasonló helyzetben vagyok, hogy a barátaim távol élnek már így személyes találkozó nehezen összehozható, és a nap nagy részében egyedül vagyok. Szerintem igenis el kéne járnod egyedül. Persze nem moziba vagy színházba, olyan helyre ahol van lehetőség ismerkedni, pl. tanfolyamra, színjátszásra, vagy bármi olyan helyre ahol úgymond csapatmunka van és kénytelenek vagytok kommunikálni egymással. Ha maga a tanfolyam vagy amire elmész nem is érdekel, de lenne lehetőséged ismerkedni. Vagy neten csetelj/fórumozz egy-egy témában ami érdekel, ott tuti találsz barátokat. :)
2013. szept. 6. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
én külföldön dolgozom, egy rakás lengyellel körülvéve, magyarok nélkül. A család, a barátok több, mint ezer kilométerre.. munka közben majdnem mindenki lengyelül beszél, amiből én alig értek bármit is.. szóval igen, van :D
2013. szept. 6. 00:40
 5/8 Thyl válasza:

3-assal egyet értek.

Egyébként ez egy kíváló helyzet arra h igazán magadra tudsz figyelni,elmélyülni.

2013. szept. 6. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedul.

Én suliban szinte mindig egyedul vagyok.

Ez feltunt az osztályfönpknek is, szóvá is tette.

Hétvégéim itthon töltöm egyedul. Ez kiba szott nyomasztó. A telefon sose csörög, facen alig ír valaki.

Úgy érzem senkinek se kellek és ha elmennék se venné észre senki. Sz ar az életem.

Öngy!lkosság is sokszor fordul meg a fejemben de még ahhoz sincs merszem hogy megtegyem ba sszameg!!!!

16/F

2013. szept. 6. 09:01
 7/8 Thyl válasza:

6-osnak!

Eszedbe ne jusson ilyeneken gondolkodni!

Hidd el, az életed(és körülményeid) meg fognak változni idővel,ez BIZTOS,nem marad ugyanolyan! Minden életszakasz más dolgokat hoz magával, higyj az idősebbnek :)

Ha nem tudsz ebből a periódusból jobbat kihozni (azért próbálkozz),akkor húzd ki valahogy az időt,el fog múlni,gyorsabban mint hinnéd!

2013. szept. 6. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem rég én is hasonló helyzetben voltam és nem láttam kiutat belőle, pedig nagyon pozitívan állok a dolgokhoz. Aztán egyik napról a másikra hirtelen változott valami és egészen más szemmel néztem a világot. Hidd el csak bírd ki a sz-r részeket mert utána biztos valami nagyon jó fog történni veled. Ha akarsz róla beszélni írj nyugodtan.
2013. szept. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!