Te sokat vagy egyedül?
Figyelt kérdés
És szeretsz sokat egyedül lenni? Miért vagy sokat egyedül?2013. aug. 25. 17:03
1/10 anonim válasza:
régen kisebb koromban sokat voltam egyedül. akkor megszoktam, és szerettem is egy idő után. fura is volt, ha valaki hosszabb időre bejött hozzám a szobámba. mára már fordult a kocka, sose vagyok egyedül itthon, és rettegek a gondolattól, hogy mi lesz, ha egyszer egyedül maradok.
2/10 anonim válasza:
első vagyok:
az utolsó mondatom arra vonatkozott, hogy hosszabb időre egyedül, nem pedig pár órára, pár napra.
3/10 anonim válasza:
nekem nem sok barátom van de ha ráérnek mindig irnak hogy akkor talizzunk, de sokat vagyok egyedül. A szüleimet nem nagyon érdeklem ezért megtanultam elfogadni a dolgot, nem jó érzés de hát ez van..
4/10 anonim válasza:
Szinte mindig egyedül vagyok. Az állítólagos barátaim eltűntek az életemből,más meg nincs akivel tudnék haverkodni.
5/10 anonim válasza:
Attól függ. Elég sokat, mert nincs sok barátom, mert elzárkózok az emberektől. De a legrosszabb közösségben, suliban is egyedül lenni.
6/10 anonim válasza:
hát, alapból nincsenek barátaim, ezért kénytelen vagyok,és már megszoktam
a másik meg, hogy amúgy is szeretek egyedül lenni
de azért örülnék neki, ha lenne legalább egy barátom :D
7/10 Zenon válasza:
Nagyon sokat. Nem szeretek, de megszoktam. Nincs senki, aki olyan, mint én.
8/10 anonim válasza:
Középkorú vagyok, egyedül élek, pontosabban egy cicával kettesben. Dolgozom, de már az sem jó.
9/10 anonim válasza:
Igen,a legtöbb időmet egyedül töltöm.Aszüleim állandóan dolgozni,se idejük,se erejük nincsen már rám és az öcsémre.Az öcsém és köztem túl sok a korkülönbség így nincs igazán sok közös témakör köztünk, persze én játszok vele ha itthon van és épp nem a nagyszüleim vigyáznak rá.Ha meg náluk van,akkor tényleg tök egyedül vagyok.Az állítólagos legjobb barátaimnak, megvan a saját életük már, és engem már csak felsem hívnak színte.Nagyon rossz,mert minden társaságban kirekesztve érzem magam...nincs bennem semmi érdek,izgalmas.A megjelenésem is szürke kisegér.Unalmas vagyok, senki nem érdeklődik már utánam.Mindenki elvan a saját kis életével és problémáival.Azért próbálkozom egyedül is eltölteni az időt, olvasással,rajzolással, filmezéssel, mozgással.De igazából bármibe belekezdek félbehagyom, mert már rettenetesen unom,hogy egésznap nem beszélek senkivel és így már semmit nem lehet élvezni.Van még egy kevés a középsüliból,így ha vége remélem megváltozik ez a helyzet, ha elmegyek egyetemre.
10/10 anonim válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért,színte nincs olyan,hogy valamit ne írjak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!