Nagyon egyedül vagyok és még tanulok is, arra gondoltam, hogy össze hozhatnánk -ha nektek is lenne kedvetek- egy ilyen angolos "tanulgatást" szóval, hogy összeülnénk és kicsit segítenénk egymásnak?
Figyelt kérdés
Barátaim nincsenek, nehezen megy a kommunikálás, angolból a padlón vagyok, pénzem nincs tanfolyamra, és állandóan vannak ezek a szituációs párbeszédek, de így egyedül nem megy.
Budapesten lakom.
2013. aug. 20. 08:07
1/8 anonim válasza:
Persze, miért ne, úgyis ezeréve nem angoloztam már és rámfér egy kis gyakorlás. Ha gondolod, írj privátot!
2/8 anonim válasza:
Az a gond, hogy minden kérdésnél itt messze lakik a kérdező. Pedig akár ilyesmiben benne is lettem volna. Nekem sem ártana csiszolni a kiejtést, de amúgy jól megy az angol.
3/8 anonim válasza:
Egyébként skype is létezik:) bár én is budapesti vagyok.
4/8 anonim válasza:
A skype és valóság messze áll egymástól.
5/8 anonim válasza:
Ez így van, ugyanakkor sok ember élőben nehezen nyílik meg, pláne idegeneknek, idegen nyelven. Ezen tud könnyíteni a skype,én ismerek olyan angoltanárnőt, aki egy ideje már online is tart órákat, elég jó eredménnyel.
Ettől függetlenül tényleg igazad van.
6/8 anonim válasza:
Én benne vagyok, azt hiszem nekem megy az angol. Idén nyáron skypeon beszélgettem kanadaiakkal, írj privátot és megbeszéljük hogy legyen.
7/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Lenne kedved?
Hány éves vagy, hol laksz
2013. aug. 20. 19:42
8/8 anonim válasza:
Sziasztok, bár nem vagyok cseppet sem magányos, szívesen ismerek meg új embereket, legyen az akár angolul, akár magyarul.Budapest az nekem tökéletes mivel a közelében lakom.23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!