Egyedül vagyok, nincsenek barátaim, ronda vagyok, kövér vagyok, mit tegyek? 15/L
Nézd az élet napos oldalát.
Kicsit közhelyes de ez van.
járj el valakivel futni
ismerkedsz, segít lefogyni, önbizalmat ad
Én is így kezdtem:)
Én is így voltam ezzel..
De mások kedvéért nem fogok megváltozni. Így fogadjanak el ahogy vagyok :)
Ha ez nem megy nekik, akkor egyszerűen hülyék
Alakíts ki egy egészséges önképet, mert te igen is szép vagy (oké lehet van eg pici felesleg)
Ha kövérnek tartod magad, abban gondolom az is közrejátszik amit mások mondanak.Engem már kb 6 éve bántanak a külsőm miatt, pedig genetikai okokból egyszerűen képtelen vagyok lefogyni.
Én hülye hallgattam ezekre a "barátokra". Már azt gondoltam hogy mindenki utál és hogy undorítóan nézek ki. Meg akartam halni.
Egy igaz barát nyitotta fel a szememet. Nem másoknak kell megfelelni, hanem saját magunknak. Csak így lehetünk boldogok.
Legyél magabiztos, ha vannak akik bántanak azok csak hülye parasztok, aki nem fogad el téged úgy ahogy vagy, az meg sem érdemli hogy foglalkozz vele.El kell fogadni hogy most ez van, de ne aggódj ebben a korban még sokat fogsz alakulni :)
És ne felejtsd el, TE IS SZÉP VAGY ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!