Mit tegyek? Nagyon egyedül vagyok.
Nagyon egyedül, vagyok és magányos. Iskolába járok még és nincsenek barátaim de még ilyen haver szinten se mert nem jönnek be ezek a képtmutatások. De minden egyes nap egyedül vagyok nem tudok már mit kezdeni magammal, annyira elegem van ebből szeretnék már ebből kitörni! Hozzáteszem egy kicsit introvertált vagyok nehezen megy az ismerkedés, de akit egyszer barátomnak fogadok mindent megteszek érte, nincs kivel megbeszélnem a problémáimat. Van még valaki hasonló helyzetben? Írjatok légyszi nagyon rosszul érzem magam.
L
Én is ilyen voltam. Nem volt egy barátom se, vagy aki volt azt elvesztettem, mert nem kerestem.
Online játékokkal játszottam egész nap, nem mentem sehová, nem ismerkedtem meg senkivel. Nem hangzik jól igaz?:)
Aztán egy nap megismerkedtem valakivel a játékban. Beszélgettünk, sokat, aztán egymásba szerettünk. 6 év telt el azóta. Együtt élünk és boldogok vagyunk:)
Szóval ne nagyon érezd rosszul magad mert kb gőzöd sincs, hogy mi fog történni a következő percben.
Légy pozitív és ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!