Tudnátok rajtam segíteni? Vagy milyen tanácsot adnátok?
Én azt mondom neked, most még éld az életed úgy, ahogy sodor az ár - tanulj, barátkozz, élj. Nagyon fiatal vagy, és habár tudom, úgy tűnik, ezek hatalmas problémák, de majd később rájössz, hogy nem minden a külső, és vannak hozzád illő vagy hozzád hasonló emberek, akiknek ez a fantáziálgatás kifejezetten nem probléma.
Jó, hogy átlátod a negatív dolgokat, de nem biztos, hogy ez megváltoztatná a világnézeted - nem mindenkinek fordul jobbra az élete, aki kijut külföldre.
Iskolában is elmehetsz az iskolapszichológushoz, iskolaorvoshoz - ha van -, onnan sem fogja senki megtudni a dolgaidat.
Fantáziálgatást a társaság eltudja nyomni, bár nem írtad, hogy vannak-e barátaid, és ha vannak, velük milyen a viszonyod.
Véleményem szerint te teljesen normális világnézettel rendelkező ember vagy, mindenkinek vannak félelmei, rossz tulajdonságai - ezt nem kell szégyellni, lányként meg főleg nem.
Én fiú vagyok, már felnőttnek számítok, de nekem is van egy bizonyos fantázia világom, amibe szívesen menekülök, ami megnyugtat, a szomorú csak az, hogy soha nem teljesülhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!