Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert van az hogy akit kicsit...

Miert van az hogy akit kicsit is megszeretek egybol otthagy?

Figyelt kérdés
elegem van mar tiszta szibol megszerettem valakit es egyszeruen menekul tolem meg ott is hagyott de nem ez az elso eset sot meg ki se alakul a kapcsolat mar otthagynak. Miert nem tud senkkise elfogadni ugy ahogy vagyok? :'( en el tudok fogadni mast sot szerni is tudom de engem senki sem szeret :(((
2013. aug. 5. 00:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Fura dolog, de a legtöbb ember majdhogynem fél az olyanoktól, mint te, vagy csak túl sok vagy nekik, ha érted mire gondolok. Próbálj kicsit visszafogottabb lenni a jövőben.
2013. aug. 5. 00:44
 2/8 A kérdező kommentje:
igen ertem de ha szeretek valakit akkor nalam elvagjak a fonalat :( kovetkezoben megprobalom nem kimutatni na persze ha lesz kovetkezo...
2013. aug. 5. 00:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Lesz az. Találkozni fogsz valakivel aki pont ugyanezt érzi.
2013. aug. 5. 01:05
 4/8 A kérdező kommentje:
van meg ilyen erzekeny emver? :) szerintem nincs :( de azert en is ebben remenykedek es aki megert engem mert eddig senki nem ertett meg igazan.. :(
2013. aug. 5. 01:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2013. aug. 5. 01:21
 6/8 anonim válasza:
Ne busulj!egyszer úgyis râdtalál az igazi! Egyèbként hàny èves vagy ?
2013. aug. 5. 01:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, engem csak a patik szeretnek, normális emberek nem. [link]
2013. aug. 5. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:
16/l :(
2013. aug. 5. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!