Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira megijedtem, h megint megszeretek egy fiút és elhagy, h azt érzem most kéne szakítani amíg nem fáj annyira?
engem minden exem elhagyott fél-1 év után. 22 éves vagyok és félek szeretni. Most van egy srác, pár hete vagyunk együtt, kezdem megszeretni, de eszembe jutott h milyen szörnyű érzés mikor elhagynak és én azt nem akarom többé. Nagyon tud fájni, mert eléggé a szívemre veszem a dolgokat. Küzdök ellene h megszeressem, mert mikor épp jól elvagyunk hirtelen hisztis leszek vagy belékötök vmi hülyeség miatt. Nagyon rendes, de az előző barátomra is ezt gondoltam mégis összetörte a szívem. egyszerűen rettegek, h elhagy mire megszeretem. Tudom, h nem szabad ilyesmin gondolkozni, de totál megijedtem..
segítenétek?
Először is: gyermeteg gondolkodásra vall összejönni valakivel, akivel aztán "félek szeretni" felkiáltással úgyis szakítasz. Szerinted ezzel a magatartással mit okoznál a srácnak? Kb. ugyanezt, amit most te érzel. Megérdemli a büntetést egy olyan dologért, amit el sem követett?
Szerintem veled alapvetően egy probléma van: teóriát gyártasz egy negatív tapasztalat alapján, de még ahhoz sem vagy elég következetes, hogy kitarts a saját félelmed mellett, és eldöntsd, hogy akkor nem, nem kell neked kapcsolat. Mert akkor, már ne haragudj, de szerinted mégis mi a frász egy kapcsolat rendeltetése, ha nem az, hogy szereted a párod, és bíztok egymásban? Ha erre még nem vagy képes, kár is kapcsolatba bonyolódnod.
Nem kiosztani akarlak, de ahhoz, hogy a problémádat megoldd, előbb magaddal kellene tisztában lenned.
19L
Neked az a bajod, hogy képtelen voltál levonni a korábbi kapcsolataidból a tanulságokat és úgy értékelted mindet végül, hogy hú micsoda kínkeservesen szarul voltál, mikor véget ért. Hiba. Sose ebből a nézőpontból kell megközelíteni, hanem azt kell átértékelni, hogy mit tanultál, mit csinálnál másképp legközelebb.
Az életben semmire nincs garancia. Lehet, hogy ez a kapcsolatod is véget ér, de ha eleve úgy állsz hozzá, hogy jajj de szar lesz neked, akkor már a kapcsolat maga is szar lesz. Meg aztán ki akarna együtt lenni egy hisztigéppel, aki folyton a kapcsolat végén pörög? Na, úgyhogy ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!