Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkosság again?

Soshelpme kérdése:

Öngyilkosság again?

Figyelt kérdés
Régebben gyakran vagdostam magam,durván. Depressziós voltam,a barátaimat elüldöztem magamtól,senkit nem engedtem közel.Megismertem valakit az interneten, beszéltem vele órákat,kicsit jobb lett.Ő mindig megértett engem. Utána legyőztem a depressziót , segített nekem. Most megnéztem egy filmet , suicide room a neve. Megint foglalkoztat az öngyilkosság , már nem számíthatok Rá. Ma valaki azt mondta nekem ,hogy egy antiszociális ,szuicid hajlamú idióta vagyok.Azt is mondta, hogy öljem meg magam. Mit tegyek.?

2013. júl. 23. 12:22
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Szerintem bevezethetnék végre a jog fogalmai közé azt a kifejezést, hogy " belehajszoló magatartás". Azt is bevezetném a gyakorlatba, hogy minden öngyilkosság kapcsán végezzen a rendőrség alapos környezettanulmányt, hogy az áldozat környezetében nem végzett-e vki belehajszoló magatartást. Van, hogy a közvetlen hozzátartozók közül vki szó szerint hajszolja a másikat, láttam már ilyet. Sürgősen kérj segítséget, egy jó pszichológus csodákat művelhet veled. Nekem is volt már az életemben olyan időszak, amikor öngyilkossági gondolataim voltak. Én ezt nyíltan felvállalom. A saját anyámnak köszönhettem!!! Ma már azt mondom magamnak, hogy senki és semmi nem ér annyit, hogy egy ember eldobja magától az életet. Ha kell, akkor a saját hajadnál fogva húzd ki magad a gödörből!!!
2013. júl. 26. 15:45
 22/22 anonim válasza:
HKHV!mozgalom: Én azt szoktam mondani, hogy engem bocs , de más nyomora nem boldogít.
2013. júl. 26. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!