Soshelpme kérdése:
Öngyilkosság again?
Figyelt kérdés
Régebben gyakran vagdostam magam,durván. Depressziós voltam,a barátaimat elüldöztem magamtól,senkit nem engedtem közel.Megismertem valakit az interneten, beszéltem vele órákat,kicsit jobb lett.Ő mindig megértett engem. Utána legyőztem a depressziót , segített nekem. Most megnéztem egy filmet , suicide room a neve. Megint foglalkoztat az öngyilkosság , már nem számíthatok Rá. Ma valaki azt mondta nekem ,hogy egy antiszociális ,szuicid hajlamú idióta vagyok.Azt is mondta, hogy öljem meg magam. Mit tegyek.?2013. júl. 23. 12:22
1/22 anonim válasza:
Amit csak akarsz, nem ismerlek, nekem nem fog fájni.
2/22 anonim válasza:
[link] mielőtt tennél is bármit, írj privátba, ha kell beszélgetünk! :)
3/22 anonim válasza:
4/22 anonim válasza:
Haljamos vagy a hülyeségre és ilyen gyökér filmeket nézel, neked sincs sok eszed.
5/22 anonim válasza:
Most erre milyen választ vársz?
6/22 Imola Ágnes válasza:
Tégy valami hasznosat...mondjuk segíts valamilyen alapítványnak... ha szereted a gyerekeket, akkor olyannak, vagy önkénteskedj állatmenhelyen. Meglátod mennyit tudsz segíteni valakin, rögtön jobban érzed magad...ha nem segítenek rajtad, segíts te másokon, hidd el megéri:)
7/22 anonim válasza:
Meg tudsz nevezni akár egyetlen valódi okot is, ami miatt van okod depressziósnak lenni?
8/22 anonim válasza:
Butaság lenne elvenni az életed. Más élne és mégsem élhet,mert halálos beteg.. Önzőnek tartom az olyan embereket,akik képesek elvenni a saját életüket, csak mert depressziósnak érzik magukat, akkor az mit szóljon,aki élne és mégsem élhet? Ne tedd meg ezt a hülyeséget! Élvezd azt,hogy élsz,addig ameddig lehet. És mindennap légy hálás az Istennek , hogy élhetsz!:)
9/22 anonim válasza:
Btk. 168. § Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Ha tehát valaki azt mondja, hogy öld meg magad, és te megteszed, akkor ő bűntettet követ el. Jobb, ha nem osztogat ostoba tanácsokat.
Neked pedig azt tudom mondani, bármilyen üresen hangzik ez most, hogy "Suicide doesn't end the chances of life getting worse. Suicide eliminates the possibility of it ever getting better", ami nagyjából annyit jelent, hogy az öngyilkosság nem a rosszabbra fordulás esélyeit veszi el, hanem a jobbra fordulásét.
10/22 anonim válasza:
#9 ismered a "rábír" és a "segítséget nyújt" kifejezéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!