Félek a barátom nemsokára öngyilkos lesz. Ezek a tünetek nem arra utalnak?
Figyelt kérdés
Középiskolai osztálytársamról van szó, egyik legjobb barátom volt. Régen mindenhéten legalább 2szer elment bulizni, igazi társasági fiú volt, de elég megosztó személyiség... Sokan támadták, de aki beszólt Neki azt mindig lerendezte (sose tettlegességgel, ez egyszer sem forult elő, hanem csak üvöltözéssel meg a másik totális nyilvános megalázásával)... Mostmár teljesen megváltozott, egy éve sehova sem hajlandó kimozdulni hiába hívjuk, és elveszett belőle ez a tűz: már ráhagyja mindenkire ha szíidják... egyetlen egy dolog amiről beszél újabban, az a Barátok közt, semmi más nem érdekli... most pedig h nyári szünet van abba is, ilyeneket mond h Neki meg kéne halnia, meg h utálja az életét, és h fogalma sincs mit csináljon aug 21-ig (akkor indul újra a BK)... Meg a múltkor véletlenül összefutottam Vele, amikor lement a boltba, hát meg sem ismertem (még a gimiben kb ő volt a legjobb pasi, a csajok sorba álltak h lecidázhassák; most meg kb úgy nézett ki mint egy homeless)... És régen mindig mosolygott mikor meglátta a barátait, most ez is hiányzott, úgy éreztem szabáloysan rosszul van, hogy lát engem (de biztos h nem velem van baja, senkivel sem beszél , utánakérdeztem)... Komolyan kezdek aggódni miatta... :S2013. júl. 7. 19:23
1/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem azért nem utal öngyilkossági hajlamra. Talán volt valami esemény, ami nagyon megváltoztatta az élethez való hozzáállását - erősen negatív irányba. Viszont szerintem lehet rajta segíteni, például azzal, hogy igenis vigyétek el magatokkal szórakozni, és ne hagyjátok, hogy folyamatosan kifogásokat keressen! Mutassátok meg neki azt a srácot, aki régen volt, és minden vissza fog állni a régi kerékvágásba. :) Viszont ehhez kemény csapatmunkára lesz szükség, arra készüljetek fel. Sok sikert!
2/8 anonim válasza:
Radikalisan megvaltozott a baratod, de nem a legjobb iranyba. Probald tartani vele a kapcsolatot, szerezd meg a bizalmat es gyozzetek meg, hogy valtoztasson az eleten, mert a mostani allapot amiben van nem jo neki. Beszelgessetek vele, deritsetek jo kedvre, hogy ne gondoljon olyan sokat az ongyilkossagra es szoktassatok az emberek kore. Sok sikert! ;)
3/8 anonim válasza:
Tudod, ki hiszi el ezt a hülyeséget? :D
4/8 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy hiába hívjuk... Már azt is felajánlottuk Neki h kifizetjük a belépőjét mikor éppen arra panaszkodott h nincs pénze (pedig tudjuk h van)... De még akkor sem akart velünk jönni... Szerintem ez nem normális :S
2013. júl. 7. 20:15
5/8 anonim válasza:
Ha ezt elküldöd neki, akkor hátha megnyílik, bár nemtom:(
6/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy öngyilkos akar lenni habár tény, hogy elég depressziós.
7/8 anonim válasza:
nem, nem lesz öngyilkos, nyugodj le te is :)
8/8 Blackmetalmate666 válasza:
Szerintem is vigyétek el szórakozni, mert ez depresszió, és ha nem tesztek ellene semmit, akkor lehet hogy nem csak ígérgeti az öngyilkosságot, hanem meg is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!