Annyi ember írja, hogy mennyire egyedül van/szorong stb akkor miért nem találkozunk már?
Figyelt kérdés
mindenki írja, hogy egyedül van, barátok nélkül2013. júl. 6. 17:15
81/103 Váci Fegyház válasza:
Ha szeptember, akkor hétvégén. :)
82/103 anonim válasza:
Akkor leszünk azért páran:) Én nem viszek senkit, az biztos:D
Bejelöltelek titeket.
83/103 anonim válasza:
akkor most végül is ki megy,milyen korosztály,hol találkoztok és mikor?érdeke a dolog,szívesen ismerkedek.
84/103 Váci Fegyház válasza:
Ahogy néztem, kb. 17-22 év között mozog az átlag életkor, de nincs megkötés.
És Budapesten vagy környékén találkoznánk, az időpont még kérdéses. (eddigi kommentek alapján) 18/F
85/103 A kérdező kommentje:
17 és 24 éves kor között vhogy szerintem is.
Az időpont kérdéses szerintem úgy szeptember 2. hetében, amikor már mindenkinek kiderült, hogy hogyan lesznek az órái:)
Budapest környékén.
Aki érdekel írjon és akkor végleg kialakítjuk.
2013. aug. 24. 20:24
86/103 Váci Fegyház válasza:
Majd légyszi írj már le olyan dolgokat, hogy hányan leszünk, mit csinálunk, ilyesmi. Köszi. :)
87/103 anonim válasza:
Fiatalok vagyunk mind. Habár érdekes, hogy eddig én vagyok a legidősebb:P
88/103 anonim válasza:
Jó ötletnek tűnik, énis taliznék :) 23f
90/103 anonim válasza:
sziasztok annyira nem akarom elvenni a kedvetek de aki szorong az nemfog elmenni, meg más is írta hogy olyan időpont ami mindenkinek jó nem létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!