Annyi ember írja, hogy mennyire egyedül van/szorong stb akkor miért nem találkozunk már?
Kérdező, írtak. :)
Kinek mikor lenne jó találkozni? Valamelyik péntek/szombat délután/este?
Csináltam egy doodle szavazást:) Arra gondoltam, hogy aki szívesen eljönne, az jelölje be, hogy neki melyik nap lenne alkalmas és akkor amelyik napra a legtöbb szavazat érlezik..jó így?
és akkor a link: [link]
Sziasztok, itt vagyok én is 20/F a nagyvárosból.
Aki gondolja, a következő héten összefuthatnánk (13.08.13 - 20) délután 15-16h-tól. Írjatok megbeszéljük, helyszín merre lenne?
Sziasztok!
Kedves kérdező jó hogy kiemelted így egyből megláttam.
Jó nektek mert fővárosiak vagytok de mi lesz a vidékiekkel.
Olyan szuper volna ha az ilyen normálisabb lányok/emberek összetudnának járni.
Gondoljatok bele mennyi barátság/párkapcsolat születhetne.
Igen valóban rengetegen vannak egyedül,életvitel miatt mert a társadalom ezt sulykolja s csak egyre rosszabb lesz.Ezért a hasonlóakat összekell gyűjteni és összefogni.Külföldön számtalan ilyen szingli partikat rendeznek már külön üzletággá nőtte ki magát,persze mindig van egy szűrő program hogy a hasonló érdeklődésűek kerüljenek össze,így maximalizálva a sikert,minimalizálva a kockázatot.
Na de nem ezt akarom ecsetelni hanem hogy nekünk is kellene valamiféle felület ahol úgy nagyvonalakban tudnánk tájékozódni a másikról.
Az egy dolog hogy a pestiek többségben vannak így akkor taliznak amikor akarnak de vagyunk az ország többi részéről is.Ha ott élnék mennék én is,javaslom a szabad teret talira.
Hogy áll a projekt?:D
Én is mennék.
24F
Köszönöm a válaszokat!
Ki honnan jönne? Ez a szabadtéri dolog nagyon jó ötlet...
Esetleg lenne kedvetek valamilyen kis kirándulás helyhez?
Pl Arborétumok, Vadaspark stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!