Annyi ember írja, hogy mennyire egyedül van/szorong stb akkor miért nem találkozunk már?
Figyelt kérdés
mindenki írja, hogy egyedül van, barátok nélkül2013. júl. 6. 17:15
51/103 anonim válasza:
Mi a helyzet? Legyünk kicsit aktívabbak, mert ilyen tempóval jövőre se fogunk találkozni:D
52/103 Váci Fegyház válasza:
Azokból, amit a kérdező felvetett, szerintem az aug. 20-a nem túl szerencsés, mivel aznap úgyis őrültekháza lesz az egész városban. Az Aug. 21. nektek megfelelne?
53/103 anonim válasza:
Nekem meg. De, mint írtam, 21-én csak este érek rá. Tehát nekem a 22 jobb lenne, akkor egész nap ráérek.
54/103 Váci Fegyház válasza:
Akkor 22? Nekem mindegy, de lassan már ideje lenne eldönteni... :)
55/103 anonim válasza:
Látod, hogy nem rajtam múlik:)
56/103 anonim válasza:
Kérdező, neked akkor jó a 22?
57/103 Váci Fegyház válasza:
Ha a kérdezőnek jó a 22-e, maradjon az a dátum.
58/103 Váci Fegyház válasza:
Kinek hol lenne jó? (Gondolom Budapesten belül.) És hány órakor?
59/103 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de vidékre kell leutaznom. Csak a jövőhét szerda vagy csütörtök lenne a jó.
Helyszínt és időpontot írjatok ti, én egész nap ráérek.
2013. aug. 19. 21:22
60/103 Váci Fegyház válasza:
Nekem pont akkor lesz vizsgám, sorry. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!