Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyi ember írja, hogy mennyir...

Annyi ember írja, hogy mennyire egyedül van/szorong stb akkor miért nem találkozunk már?

Figyelt kérdés
mindenki írja, hogy egyedül van, barátok nélkül
2013. júl. 6. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:

Jelzem hogy rendelkezésre áll a fórum,csak használni kell,és küldjétek tovább,megbeszélhetitek a talit stb.

Akit érdekel privátban átküldöm.

2013. aug. 11. 22:06
 32/103 A kérdező kommentje:

[link]

Köszönjük a honlapot!

2013. aug. 12. 08:58
 33/103 anonim ***** válasza:

Kérlek!Köszönöm hogy kitetted :-) .

Most már csak használni kell,úgy hogy rajta,szeretném ha aki jön írna magáról pár sort,hogy könnyedén megtalálhassák egymást a közös nevezők,csak egy fórum de bárki leírhatja gondját baját.Szimpátia érdekében nem ártana képet feltöltenetek,a profilotokon tudjátok megtenni.

Ezeket majd az oldalra is kiírom,de lehet csak holnap,esetleg ma délután.

Bármin lehet változtatni,oldal címe stb.Mellesleg a topik leírásokat ki szeretném mindenképp egészíteni,tegnap fáradt voltam s gyorsan írtam egy két sort,úgyhogy ha van ötletetek hogy mit írjunk,miért jött létre stb.valami kellemes szöveg,segítsetek ki.

Látom írtál,jól van. :-)

2013. aug. 12. 09:36
 34/103 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet ez a fórum, de így, hogy semennyire nem ismerjük egymást, nem fog működni. Össze kell hozni egy találkozót és majd utána kiderül, hogyan tovább:) Egy megfelelő helyszín és időpont kell, ami mindenkinek jó.
2013. aug. 12. 21:31
 35/103 A kérdező kommentje:
Kinek mikor lenne a jó? És hol?
2013. aug. 13. 20:32
 36/103 Váci Fegyház ***** válasza:
Nekem szeptember 2-ig bármikor, bárhol. Csak fixáljuk már le.
2013. aug. 13. 20:51
 37/103 anonim ***** válasza:
Nekem hétköznap is jó. Csak valaki írjon időpontokat és kiválasztjuk a legmegfelelőbbet:D Helyszínnek pedig Budapest lenne szerintem mindenkinek a legjobb. Azon belül nekem mindegy:)
2013. aug. 13. 21:44
 38/103 anonim ***** válasza:

mondjuk valamelyik vasárnap,4-5 óra környéke és pl népliget v deák ferenc tér (a deákot csak azért javaslom,mert oda mindenkinek viszonylag könnyű eljutni,a ligetbe meg ki lehetne ülni stb)

na mit szóltok?

2013. aug. 14. 08:19
 39/103 A kérdező kommentje:
Lépjetek a fórumba. Ott meg tudjuk beszélni.
2013. aug. 14. 09:27
 40/103 anonim ***** válasza:

A fórum még mindig halott...

Szerintem az lenne a legjobb, ha mindenki leírná, hogy neki mely napok a jók. És akkor könnyebb lenne egyeztetni.

Helyszínnek nekem megfelel a Deák. De más is jó.

2013. aug. 14. 21:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!