Más is van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Eléggé magányos vagyok, szeretnék barátokat akik gyakran tudnék beszélgetni és találkozni, közös programokat szervezni. Próbálok neten ismerkedni, néha-néha összejön egy beszélgető partner, de pár napnál tovább nem igazán tudom fenntartani az egészet. Próbálok online közösségekben aktív lenni, de egy idő után már elfogy az energiám. próbálom fenntartani a beszélgetéseket, de egy idő után mindig lemerülök mentálisan, nem igazán keresi senki a társaságomat, emiatt úgy érzem nem is igazán szeretnének velem ismerkedni. Tudom, hogy egy barátság fenntartásához energia kell, de úgy érzem, hogy ez elfogyott, viszont barátok hiányában nem igazán tudok feltöltődni sem.ápr. 21. 12:26
1/8 anonim 

válasza:

Ne mindenáron akarj barátokat találni, tudj egyedül is szórakozni. Az online beszélgetéseknél fontos az arányérzék. Nem kell továbbfűzni a beszélgetést, ha elfogyott a mondanivaló. Tarts ki, járjál helyekre, beszélgess. De ne akarj azonnali megoldást.
2/8 anonim 

válasza:

Menyj el valamilyen képzésre, tanfolyamra, csoportos sporttevékenységre
3/8 anonim 

válasza:

Talán egy kissé nyomulós vagy, illetve lejön rólad a kétségbeesés, a magány érzése. Ez elriasztja az embereket.
Legyél nyugodt és magabiztos, soha ne mástól tedd függővé az életed,boldogságod.
Tudom mit beszélek, mert nekem sincs senkim, de nem nyomulok, nem esem kétségbe.Ha lesz barát, akkor lesz, ha nem akkor pedig nem.
F
4/8 anonim 

válasza:

Azt írod, szeretnél beszélgetni, találkozni, közös programokat szervezni, tehát nem vagy egy zárkózott, otthonülő típus. Akkor fordítsd meg a sorrendet, ne barátot akarj először és utána vele a programot, hanem járj el programokra és ott lesz ismerkedési lehetőség is.
5/8 anonim 

válasza:

Vannak esetleg olyan hobbijaid, amik mentén el tudnál járni programokra, rendezvényekre, vagy valamilyen társaságba?
6/8 anonim 

válasza:

Igen.
Debrecen környékéről kik vannak itt?
7/8 A kérdező kommentje:
Én Debrecentől nem messze lakok, kb fél óra busszal
ápr. 21. 16:44
8/8 anonim 

válasza:

Akkor jó. Már csak a többi környékbeli felhasználót kell megtalálni kettőnkön kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!