Hasonló helyzetben mi segíthet? Barátok eltűnése, érdektelensége.
Korábban sokat jártam társaságba, több barátom volt. Miután férjhez mentem és elköltöztünk a régi lakóhelyemtől távol, kezdődött minden. Kezdetben még megmaradt az érdeklődés, találkozások, majd ezek mind ritkulni kezdtek, maradt 2 ember, akivel tartottam a kapcsolatot. A találkozások velük is el-elmaradoztak, aztán azt vettem észre,hogy már őket sem igazán érdekli,hogy mi van velem. Időközben sorozatos rossz dolgok történtek, 2 éve nem sikerül a baba,nemrég pedig kiderült,hogy édesanyám áttétes rákos beteg. Senki sem kérdezi,hogy hogy bírom, mindenki csak magáról beszél.
Teljesen egyedül maradtam.
Valakivel történt hasonló? Ha igen,hogy vészelte át?
Utolsó! Sajnos úgy alakult,hogy a férjem egy barátja révén kapott egy nagyon jól fizető állásajánlatot,amit persze elfogadott érthető módon (az akkori fizetése majdnem duplája volt az ajánlat). Ő annyiból előnyben volt,hogy neki itt volt a barátja. Én abba a társaságba nem tudtam beilleszkedni és ahogy írod a munkahelyeken sem. Vicces,mert több év szenvedés után végre olyan helyen dolgozom,ahol mindig is akartam,viszont édesanyám betegsége miatt jelenleg olyan szinten padlón vagyok,hogy nem tudom,hogyan fogok teljesíteni a továbbiakban.
Az élet valahogy sehogy sem alakul jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!