Valaki van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Mindenki átnéz rajtam, egész életemben kívülálló voltam, mert soha nem fogadtak be igazán egyik közösségbe sem. Alacsony vagyok fiú létemre és elég sovány is, nem vagyok éppen attraktív, apám egész kisgyerek korom óta vert, nem jártam sokáig gyerekek, emberek közé családi okok miatt nagyon sokáig, de ez csak néhány kulcsfontosságú dolog aminek tudatalatt is biztosan köze van a jelenlegi állapotomhoz. És most itt vagyok 19 évesen, nincs érettségim sem, semmit nem értem el, soha az életben nem voltam semmiben sem jó (ez szó szerint így van). Soha nem volt egyetlen párkapcsolatom sem, de szerintem nem is létezik olyan lány aki engem képes lenne szeretni. Hozzám sem ért még lány igazából 🤣 ez így elég röhejes tudom másnak olvasni, de én ezt az életet már tovább nem akarom. A saját magam iránti gyűlöletet másokon fogom kitölteni. Nem akarok tragédiát. Most 1 órája is egy hajszál választott el az életem és más élete lerombolásától. Rosszul vagyok az emberektől, egy nullának érzem magam körülöttük. Egyre több és több az erőszakos gondolatom. Nem tudom mit csináljak, vagyis tudom mi lenne a helyes, egyelőre gyáva vagyok megtenni.2023. okt. 9. 19:20
1/1 anonim válasza:
Óh, hát ha vékony vagy, sportolgatnod kell. Nehéz elkezdeni, de próbáld meg, mert már az első 5 perc után érezni fogod hogy nem rossz ez. Kicsit egészségesebb leszel, a csajok meg simán szeretni fognak a szomorú családi sztorijaid miatt megsajnálnak. 2 év múlva túl leszel 1-2 kapcsolaton biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!