Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Titeket nem hangol le egy...

Titeket nem hangol le egy kicsit ha veletek egykorú lányokat (vagy srácok esetén fiúkat) hasonló helyzetben láttok a social mediaban?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban, boldogan, együtt élnek. Utazgatnak (azt nem tudom miből, mert konkrétan tudom, hogy egy párnál ketten együtt keresnek alig többet, mint én. Lehet szülők álljak, mindegy is.), és minden olyan tökéletes körülöttük.

Nekem meg kb a munka, család, otthoni teendők teszik ki az életemet. Párkapcsolatom nincs, barátnőim szétszéledtek.

Utazgatni még lenne is pénzem, valamennyit, de nincs kivel. Szórakozni megint nincs kivel járni. És tudom, tenni kell érte, de úgy érzem, minden korombeli már megtalálta a helyét, csak én nem.

Nem vagyok csúnya lány és buta sem. Szerintem okoskodó, elviselhetetlen sem. Dolgozok, nem kell eltartani stb. Csak nem értem, miért pont én maradtam ilyen helyzetben. Mások mintha vonzanák a társaságot, nekem meg tepernem kell érte. És valójában nem az ő boldogságuk fáj, hanem, hogy én ebből kimaradok.

Más is érzett már így? Ez olyan nagyon nagy gonoszság?

22 éves vagyok.

2023. febr. 28. 23:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Hát ezzel nem vagy egyedül egyáltalán. Ugyanígy vagyok. Az csak a látszat miket tesznek fel, mögötte ki tudja milyen életük van, hogy szedik szét egymást stb. Semmi irigyelnivaló nincs a hamis kirakat profilokban! Mind ccsak látszat a külvilág felé, az ő életük még rosszabb csak így próbálják bizonygatni, hogy nem, pedig nagyon is de.
2023. febr. 28. 23:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
De lehangolt, ezért a nem alapvető social media-t töröltem, ami meg kell, annak minimalizáltam a használatát. Mérgező az agynak, amit ott látni. Persze a problémáim ettől nem oldódtak meg, de egy felesleges terhelő érzéssel kevesebb. Azt nagyon átérzem, amit írsz, hogy már mindenki más megtalálta a helyét. Úgy érzem, hogy én ezeket a dolgokat már lekéstem és amivel mindig hitegettem magam, hogy majd lesznek, az már önámításnak se jó. Nem tartozom sehova.
2023. febr. 28. 23:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A valóság is az egyébként amit mutatnak ezek az emberek magukból? Vagy mindenki csak az alapján ítél amit lát a bejegyzésekben, fotókon?
2023. febr. 28. 23:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem élek velük egy háztartásban. Sokuk régi ismerős, évek óta nem láttam őket. Aki meg jelenlegi, azzal is felszínesebb a kapcsolatom, csak megvan facen/instán. (Ugye, egy mély barátságom sincs, ahol az ilyesmit kibeszélhetném.) Csak pletykaként hallottam az egyik ilyen párról, hogy annyira nem korrekt minden, mert a srác anyukáját húzgálják le pénzzel, a srác meg nagyon csapja a szelet más csajnak, ilyesmi. De aztán fene se tudja. Lehet csak rosszmájú pletyka. De pl másokról nem tudok ilyen részleteket. Azért annyiban nem hazudnak a képek, hogy progrmaoznak, utazgatnak, kapcsolatban élnek.
2023. febr. 28. 23:41
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem elég sokan vagyunk így. Sajnos ilyen helyre születtünk hogy itt sokmindenért vért izzadva kell harcolni ha nincs egy jó háttered, vagy nincs valami jó helyen a nyelved, különben csak szürke hétköznapokban éhbérért tengődsz halálodig. Persze vannak kivételek. Meg személy szerint én sem adtam fel hogy ebből a gyilkos körforgásból ki fogok majd törni. A tökéletesség meg hatalmas kamu, mindenhol van gond, de azt a nagy többség úgyse fogja világgá kürtölni. Persze a gondokat is könnyebb elviselni ha közben van mit a tejbe és nem heti 5x8 órát gürizel valami irgalmatlan helyen. Amúgy nálam is nagyrészt felszívódtak az emberek, beszélgetek veled szívesen ha van kedved. 26F
2023. febr. 28. 23:43
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem nem a bérrel van bajom. Igazából, elégedett vagyok, egész jól keresek. Csak minek. 🤷🏼‍♀️ (Azt vettem észre, hogy egy ideje pótcselekvésként ruhákat, sminkeket veszek.)

Engem az bosszant, hogy eseménytelen az életem és mintha mások vonzanák az embereket, én meg nem.

Dumálhatunk, de lassan megyek aludni ma már, mert reggel kelek. :)

2023. febr. 28. 23:50
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem, nem vagyok ennyire betegesen irigy és rosszindulatú.
2023. febr. 28. 23:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

24 vagyok, van 2 haveri kör, akikkel legalább félévente egyszer beülünk sörözni mint volt osztálytársak és beszélgetünk. A gond az, hogy többnyire én vagyok az egyetlen, aki hallgatja őket ahogy arról beszélnek, hogy házat vettek, összeköltöztek a barátnőjükkel, Spanyolországba mennek két hét múlva, új munkahely, eladta a régi autót...stb. Én meg eltudom mondani hogy még mindig az egyetemmel szenvedek az otthoni körülményeim miatt és hát nyilván kényelmetlenül esik, de nem hiába a haverjaim.

Most ültünk össze nemrég, két dolgot kaptam: egy kiadós tüdőgyulladást és mellé egy depresszív hangulatot. Szerencsére mindkettőből jövök kifele és a leírtak ellenére azért szépen összekapartak, mert a szakdolgozattal is jól haladok, munkahelyet is kerestem.

Én az elmúlt 3 évet legszívesebben kitörölném az emlékeimből, ekkora passiót, én is tarthatnék ott ahol ők ha olyan háttérrel rendelkeznék.

Mindenesetre én nem vagyok egy social média böngésző, YouTube short-on ritkán találok hasonló "álompár" dolgokat, de egyáltalán nem hat meg, ahogy haverok történetei sem igazán.

Meg hát annyi baromság van, tele kamu, beállított szituációkkal, mintha a kamerát tartó emberke láthatatlan lenne. Szerintem fölösleges ilyen platformokon keresni az álomvilágot, én is YouTube-on nézem hogy USA-ba milyen vállalkozásokat csinálnak, hát oké, olyan adórendszerben nem egy nagy dolog, itthon meg nehéz érvényesülni/kitűnni bármivel.

Én így 24 évesen egyáltalán nem érzem, hogy kimaradtam volna bármiből is, de azért amikor elkezdtem az egyetemet nem volt tervben, hogy a Covid-19 padlóra küldi a terveim, most úgy 3 éves csúszásban érzem magam.

2023. márc. 1. 01:18
 9/15 anonim ***** válasza:
De igen, de nem úgy, ahogy téged. Pont nem érdekel, hogy kivel milyen kapcsolata van, vagy ki és hogyan pénzeli és neki mibe kerül ez. Tökéletesen hidegen hagy. Az zavar, hogy nekik látszólag tart valahova az életük, valamilyen pályán halad előre. Én meg kb. megrekedtem
2023. márc. 1. 12:16
 10/15 anonim ***** válasza:
31 évesen találtam meg a párom, előtte mind rossz kapcsolat volt. Nem vagy elkésve semmiről.
2023. márc. 1. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!