Voltatok már hasonló helyzetben?
Az egész ott kezdődött, hogy a digitális oktatás óta kb nem keresnek a "barátaim". Egyetlen osztálytársam csak érdeklődött felőlem, pedig azelőtt kezdtem egyre több emberrel jóban lenni. Sportolok, de már az sem nyugtat meg, és a korona miatti kihagyás miatt egyre elégedetlenebb vagyok. Egész nap csak a telefonomat nyomogatom szinte, és nézem a közösségi alkalmazásokat, hogy hátha írt nekem valaki, vagy hátha keresett valaki. Teljesen úgy érzem, hogy számomra nincs ideális barát/megfelelő lány(barátnő).
Ha ti is éltetek át hasonlót, vagy tanácsaitok, véleményetek van, írjátok le! Köszönöm a válaszaitok!
17/F
Velem is ugyanez a helyzet, bár engem amúgy sem keresnek sosem csak iskolán belül találkozom a "barátaimmal". De azért picit rosszul esik, szóval át tudom érezni a helyzeted.
Annyit esetleg megpróbálhatsz hogy te keresed fel őket.
16/F
Én is ugyan így érzek. Hiába vannak barátaim nem érzem magamhoz közel őket.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!