Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is van, akinek az elmúlt...

Más is van, akinek az elmúlt években nem haladt előre semmit az élete?

Figyelt kérdés

tegnap 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van.
tegnap 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
az elmult sok évben
tegnap 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én kb életbeszélyben vagyok állandoan.

Az elmult éveim csak errol szoltak eddig.

Kimaszni bantalmazo kapcsibol aztán még az anyám jelentget fel aztan ki akarnak lakoltatni ha nem újitom fel aztan adotartozásokat akartak rámverni aztán megszunt a munkahelyem aztán apa meghalt aztán lett masik munkahelyem aztán 3 bankihitelem..aztán abbol alig birtam kimászni aztán a csopvez furt a munkahelyen de nem sikerult neki szerencsére aztan most meghalt még egy rokon aztán az utolsó élő meg ki akar venni alolam mindent(neki millios keresete van plusz a párjának is de engem akarnek levenni..)ja es aztán majdnem meghaltam éhezes kiszaradástól is, én nem tudom mikor lesz már vége a bajsorozatnak.

tegnap 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Folyt nálam nem is az, hogy elöre nem haladtam semmit eddig, hanem mintha atombombákat hárítanék el évek ota, mert csőstől jönnek.
tegnap 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3# az igen
tegnap 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Kb. 13 éve van ez az állapot: haladt ugyan, de mind-mind negatív irányba, amiről én (is) tehetek.
tegnap 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mindenki kihasznált gyerekkorom óta. Emiatt van ez.
tegnap 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A szürreális 2020 óta nem is csoda
tegnap 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

2020-ban fel kellett élnem az összes félretett pénzem, hogy egyáltalán ne kerüljek utcára, és teljesen padlóra küldött a pandémiára adott reakció anyagilag, szakmailag (elvesztettem a munkámat és egy gyorsétteremben helyezkedtem el), lelkileg meg pláne. Azóta se tértem magamhoz, hogy ez tényleg megtörtént és mindenki tapsikolt hozzá. Egyik szerettem elveszitettem, nem covidban, de nem engedtek be hozzá, még elköszönni se, pedig elvileg haldoklóhoz kötelező lett volna.

Nem vagyok konteós, se oltástagadó, amint lehetőségem lett rá, beoltattam magamat covid ellen, mindig hordtam a maszkot, stb, de komolyan azt érzem, hogy ott tönkrement valami, és még mindig nem jött helyre. Egyszerűen szarabb hely a világ 2020 óta.

tegnap 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
12 éve előre nem, csak 7 éve visszafelé
tegnap 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!