Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az elmúlt években tényleg...

Az elmúlt években tényleg egyre több a lecsúszott ember vagy csak nekem tűnik fel jobban?

Figyelt kérdés

Tatabánya, Budapest, Debrecen vonal mozgok és dolgozom, de döbbenetesen sok ilyen lecsúszott hajléktalant, vagy akár drogos, italozó, ordibáló bunkó fiatal "prolikat" látok nagyon sok helyen.

És ezt nem bántásból írtam, inkább szomorú látkép.

júl. 30. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mivel az értelmiségi réteg home officeból dolgozik COVID óta, csak a selejt prolik dolgoznak bejárós munkahelyre.

Én például nagyon jól megvagyok a II. kerületi penthouse lakásom erkélyén hétköznap, hétvégén pedig jellemzően külföldre járok nyaralni, úgyhogy max akkor találkozol ilyen elit úriemberrel amikor taxival megyek vagy jövök a repülőtérről.

júl. 30. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tódulnak ide a menekültnek hazudott alják , terjed a kábszer az alvilág és ezt imádók köre , a kOvid leállás cégek ezreit kifektette . beálltak a hiteltőrlesztések végrehajtják a kilakoltatásokat , sok a felszabadult intézetis exsittes -
júl. 30. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kilátástalanság és inkább züllenek. Szerintem egy ország vagy lakosság igazi arcát az mutatja meg, hogy milyenek a nyílvános budik, buszmegállók, közterek és itthon bizony 🤢..
júl. 30. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Részben igen, de vegyük figyelembe, hogy a "nagy beruházások, építkezések" miatt is sokan kiszorulnak az eredeti környezetükből és átmennek máshova, így megjelennek az idegenek.
júl. 30. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs több, csak ezekre a helyekre özönlenek, mert ott több esélyük van kéregetni.
júl. 31. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:

sokkal több van

te nem jársz közértbe? neked nincsennek számláid?

Covid óta az élet 3x szorzóval drágult az állásukat pedig rengeteg elvesztették, akik nem azok sem kaptak 1.5x szorzónál magasabb fizetést összesen azóta

szóval nem is csoda

júl. 31. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!