Az elmúlt években tényleg egyre több a lecsúszott ember vagy csak nekem tűnik fel jobban?
Tatabánya, Budapest, Debrecen vonal mozgok és dolgozom, de döbbenetesen sok ilyen lecsúszott hajléktalant, vagy akár drogos, italozó, ordibáló bunkó fiatal "prolikat" látok nagyon sok helyen.
És ezt nem bántásból írtam, inkább szomorú látkép.
Igen, mivel az értelmiségi réteg home officeból dolgozik COVID óta, csak a selejt prolik dolgoznak bejárós munkahelyre.
Én például nagyon jól megvagyok a II. kerületi penthouse lakásom erkélyén hétköznap, hétvégén pedig jellemzően külföldre járok nyaralni, úgyhogy max akkor találkozol ilyen elit úriemberrel amikor taxival megyek vagy jövök a repülőtérről.
sokkal több van
te nem jársz közértbe? neked nincsennek számláid?
Covid óta az élet 3x szorzóval drágult az állásukat pedig rengeteg elvesztették, akik nem azok sem kaptak 1.5x szorzónál magasabb fizetést összesen azóta
szóval nem is csoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!