Hogyan értékeled 2023-at? Mi történt veled az elmúlt egy évben? Mit vársz 2024-től?
Nem volt rossz az elmult evem, igaz, kulonosebben jo sem.
Nyaron otthagytam a munkahelyem, szemelyes okokbol. Az uj pedig nagyon ugy tunik, h anyagilag az osszeomlas szelen all.
Igy 2 hete megint uj munkam van, ami egyelore nagyon tetszetos, igeretesnek tunik. A penz is sokkal tobb lesz a trening utan.
Jovo evben uj helyre koltozom. Egyelore ezek a biztos dolgok. A tobbi majd alakul.
Bizakodo vagyok az uj evvel kapcsolatban.
Neked milyen volt, kerdezo? S milyen tervekkel vagsz bele az ujba?
Egy álmom vált valóra, hogy áprilisban elmehettünk egy fehérhomokos pálmafás helyre nyaralni.
Egy országos hírportál riportere interjút készített velem.
Hasonló jókra számítok jövőre is. ☺️
Meghalt a macskám, az apósom, az osztálytársam. Gyerek külföldre költözött, itt maradtam full egyedül.
Sorozatos munkahelyi kudarcok, idegtépő társ és munkahely keresgélés. Válogatás a fosban...
Így év végére még méltó zárásként összeszedtem egy makacs takonykórt is. Első olyan karácsony, amit kehesen töltök el.
De hogy ne legyek hálátlan, legalább a gyereknek a külföldi szezon igazán jól alakult, az ünnepeket is együtt töltöttük békességben és mindennek ellenére mindeddig ha szerényen is, de jólétben, viszonylag egészségesen éltük meg ezt az évet. Csak rosszabb sose legyen 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!