Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan értékeled 2023-at? Mi...

Hogyan értékeled 2023-at? Mi történt veled az elmúlt egy évben? Mit vársz 2024-től?

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az évem, szerencsére, sokkal jobb irányba haladt tovább, mint ahogy az kezdődött, így összességében valahol a "semleges" és "jó" közé tenném 2023-at. Az utóbbihoz közelebb.

A konzulensem pályát váltott, meg sem várva a szemeszter végét.. azt az idegeskedést, ami ott volt.. Aztán egyetemen megtapasztalhattam a kar egyik legszívatósabb tárgyát, ami elég sok stresszt hozott megint. Majd végül sikerült kitűnőre zárni a félévem.

Közben gyakorlati helyet kerestem, volt is egy, ahonnan jött pozitív visszajelzés, amit végül az utolsó pillanatban módosítottak, nem nekem kedvező irányba. Utána jött 2 hónapnyi tömény idegeskedés; telefonálgattam, interjún voltam, e-maileket írtam, de egyszerűen senki sem akart gyakornokként foglalkozni velem. Hitegetés, hazudozás is volt az irányomba, majd nagy nehezen sikerült helyet találnom.

Aztán jött maga a gyakorlat, ami több irányból is erősen mélyvíz volt. Minden téren megterhelő volt, mégis nagyon megszerettem ott, és el nem tudom mondani, mennyire sokat tanultam, fejlődtem, és nemcsak a képességeim, a tudásom, hanem a személyiségem is. Az a hely végül elég nagy mérföldkő lett az életemben.

Azóta viszont nem sok dolog történt, egyedül annyi, hogy sikerült rávennem magam (bár kellett némi rásegítés) és bérletet vettem az egyik helyi kondiban:) És becsülettel járok is! ~1 hónapja tart, de már most érzek több pozitív változást is magamban, szóval jó döntés volt.

A következő évtől pedig sokat várok; államvizsga, mesterképzés, utóbbi minimum új megyében, de egyre inkább gondolkodom külföldön, és egyre komolyabban. Remélem jövőre sikerül olyan barátokat szereznem, akik hosszútávon azok is maradnak, illetve beszélgetni és programokat szervezni is lehet velük.

2023. dec. 27. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jó volt, hála Istennek semmi nagyobb baj nem történt. Itthon voltam a 2 evesemmel.

2024-ben születik a 2.gyermekunk. Sok alvasban nem bízok, aztán a nagy megy oviba, úgyhogy nagy változások lesznek.

2023. dec. 27. 20:52
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

2023-at végigdolgoztam, idő, cél és energia hiányában reménykedve hogy hatha jobb lesz.

2024-ben már nem reménykedek hogy ne lesz jobb mert tudom hogy hiaba várok barmit is. Amiben esetleg meg reménykedek hogy hátha magához szólít a jóisten, bár ha rajta múlik 150 evig elélek csak hogy minél tovább szenvedjek.

2023. dec. 27. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
"2024-ben már nem reménykedek hogy jobb lesz"
2023. dec. 27. 21:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Életem legrosszabb éve volt, családi tragédiák, betegség, munkahelyváltás, volt pár ember, akikről kiderült, hogy jobban járok, ha kiírom őket az életemből. Rengeteg rossz döntést hoztam, amiket ha visszamehetnék, már máshogy csinálnám. Egyetlen egy jó dolgot tudok csupán kiemelni, hogy nyáron eljutottam egy gyönyörű helyre nyaralni. Nagyon remélem, hogy 2024-et másképp tudom alakítani. Mondjuk a szilvesztert is egyedül töltöm, ami nem valami biztató kezdés. Nektek is a legjobbakat kívánom.
2023. dec. 29. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
A fidesz ezt az évemet is elqrta és 2024-et mégjobban el fogja.
2023. dec. 31. 23:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Voltak pozitív és negatív dolgok is 2023-ban számomra. Hadd emeljem ki a pozitívumokat

Internetszolgáltató váltás. Egy retek szar szolgáltatóról egy olyanra váltottam, amelyik minőségi internetelérést biztosít. Előtte 9 évig használtam mikrohullámút és ha rossz idő volt, az alapból lassú internetszolgáltatás még lassabb volt, és instabillá vált. Amióta váltottam optikaira, azóta semmi baj nincs, és korrekt sávszélességet biztosítanak az árához képest

Új videojáték konzol -> Beszereztem egy CRT TV-t és egy PS1-et

Telefongyűjtemény -> Nokia telefonokból néhány újabbat is beszereztem. Az egyszerű telefonokat szeretem, nem a mostaniakat

Új akciókamera -> Így már le tudom videózni, amikor biciklizek

2024. jan. 1. 11:57
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Utáltam, életem legrosszabb éve volt. Kudarc a magánéletemben, családomban, egészsegemben, anyagilag (pedig diplomás vagyok,nem egy léhűtő), párkapcsolatban, mentálisan...

Ennél messze nem lehetne szarabb év.

2024-től nem várok semmit :D

2024. jan. 1. 12:57
 19/19 anonim ***** válasza:
90%

pedig diplomás vagyok,nem egy léhűtő

😂😂😂 te vagy az élő példa, h a diplomával nem jár intelligencia.

2024. jan. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!