Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is érzi úgy hogy ebben a...

Más is érzi úgy hogy ebben a világban csak egy igaz társra lenne szüksége, akivel ketten együtt bármit megoldhatnánk?

Figyelt kérdés
Akivel kéz a kézben, ketten minden akadályt legyőznénk, akivel minden értelmet nyerne. Valaki aki védelmezne és akit elhalmozhatnék minden szeretetemmel, aki segítene elűzni a félelmeimet, és akinek elűzhetném minden szomorúságát. Aki kincsként vigyázna rám, és akire felnézhetnék. Akinek az ölelése a legmegnyugatóbb érzés lenne a világon.

jan. 2. 15:09
1 2 3
 11/21 Senior Séf ***** válasza:
100%
26 éve élek így, és elmondhatom, qurvára nem volt könnyű megtalálni.
jan. 2. 18:23
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

Jó dolog az ha valakinek van egy szerető társa, de ha CSAK egy társad van, rajta kívül pedig nincs senkid, akkor még a legszebb kapcsolat, és a legmélyebb érzelmek is egészségtelenné és ártalmassá válnak egy idő után.

Persze még mindig jobb valamennyivel a mentális egészségednek ha van legalább egyvalakid, de ha teljes, boldog életet akarsz élni ami nem ártalmas sem neked, sem a társadnak, akkor kell hogy legyenek egyéb kapcsolataid is, hogy ne csak egy darab ember legyen a teljes világod. Plusz minél több embert ismersz, annál könnyebb találni valakit, akivel összeilletek.

Ezt nem én találtam ki; olvass írásokat a témában bárkitől, akinek van akár csak egy kis tudása a pszichológia, vagy párkapcsolatok téren.

(Ha félreértettem, és vannak barátaid/közel állsz a családodhoz, és csak egy párkapcsolatot akarsz még pluszba, akkor vedd úgy, hogy nem kommenteltem)

jan. 2. 19:36
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Ismerkedni/beszélgetni van kedved kérdező ?
jan. 2. 19:38
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Amit a 9-es írt, az egyáltalán nem utópia. Mivel férfivel éltem én is át,úgy,ahogy a válaszoló is leírta.

# 5

jan. 2. 19:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Életem egyik legnagyobb vágya, kívánsága lenne egy ilyen társ, viszont még a töredékében sem volt eddig részem :c
jan. 2. 20:33
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom a #8-ast miért pontoztátok le. Bár ritka, de tényleg létezik ilyen barátság. Nekem megadatott, én is a legjobb barátommal élek így, és nem cserélném el párkapcsolatra. Ugyanúgy megvan az egymásért rajongás, az őszinteség, a kölcsönös tisztelet és a feltétlen bizalom, csak nincs semmilyen szexuális frusztráció.
jan. 2. 21:26
 17/21 A kérdező kommentje:
#13 Lenne kedvem beszélgetni, nyugodtan írhatsz.
jan. 2. 23:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy ?
jan. 2. 23:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, de rosszul írtam a 14-es válaszomban.Nem a 9-es...

A 8-as válaszolóval értek egyet, mivel éltem én is így évekig.

F

# 5 és 14 vagyok.

jan. 3. 04:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ketten jobb mint egyedül.

Persze mindent lehet egyedül is, de nagyobb öröm ha ezt egy megfelelő társsal teszi az ember.

jan. 3. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!