Más is érzi úgy hogy ebben a világban csak egy igaz társra lenne szüksége, akivel ketten együtt bármit megoldhatnánk?
Jó dolog az ha valakinek van egy szerető társa, de ha CSAK egy társad van, rajta kívül pedig nincs senkid, akkor még a legszebb kapcsolat, és a legmélyebb érzelmek is egészségtelenné és ártalmassá válnak egy idő után.
Persze még mindig jobb valamennyivel a mentális egészségednek ha van legalább egyvalakid, de ha teljes, boldog életet akarsz élni ami nem ártalmas sem neked, sem a társadnak, akkor kell hogy legyenek egyéb kapcsolataid is, hogy ne csak egy darab ember legyen a teljes világod. Plusz minél több embert ismersz, annál könnyebb találni valakit, akivel összeilletek.
Ezt nem én találtam ki; olvass írásokat a témában bárkitől, akinek van akár csak egy kis tudása a pszichológia, vagy párkapcsolatok téren.
(Ha félreértettem, és vannak barátaid/közel állsz a családodhoz, és csak egy párkapcsolatot akarsz még pluszba, akkor vedd úgy, hogy nem kommenteltem)
Amit a 9-es írt, az egyáltalán nem utópia. Mivel férfivel éltem én is át,úgy,ahogy a válaszoló is leírta.
# 5
Elnézést, de rosszul írtam a 14-es válaszomban.Nem a 9-es...
A 8-as válaszolóval értek egyet, mivel éltem én is így évekig.
F
# 5 és 14 vagyok.
Nyilván ketten jobb mint egyedül.
Persze mindent lehet egyedül is, de nagyobb öröm ha ezt egy megfelelő társsal teszi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!