Más is érzi úgy hogy ebben a világban csak egy igaz társra lenne szüksége, akivel ketten együtt bármit megoldhatnánk?
A kérdező sokunk szíve vágyát írta le, kár ezért cikizni,vagy kioktatni.
Éltem már ilyen kapcsolatban és a legszebb szakasza volt az életemnek !
F
Persze.
De akit ilyennek képzelek, az valószínűleg nem létezik, csak egy ilyen eszménykép.
Én inkább egy (azonos nemű) baráttal képzelném ezt el, kézfogás, összeköltözés, testi kontaktus nélkül. A klasszikus értelemben vett érett, lelki barátságra vágynék, de azt látom, ez mára kikopott a világból, vagy legalábbis "ciki"-nek találtatik. Nekem viszont ez jutott eszembe a kérdésedről, mivel párkapcsolatra nincs igényem.
32f
Én jelenleg egy ilyen kapcsolatban vagyok, és remélem maradok is jó pár évtizedig. Nagyon jó érzés.. lassan 1 éve együtt vagyunk. A jó kapcsolat legfontosabb alappillérjei(szerintem): a közös hullámhossz, hasonló személyiség, mind2 félben meglevő magabiztosság és önbizalom, külső vonzalom
Ha ezek az alapok megvannak és egymásra talál 2 iyen ember, akkor onnantól már csak rajtuk múlik hogy akarják e ezzel a másik emberrel az életet.
A mi kapcsolatunk is azért kellett csiszolni. Volt 1 nagyobb problémánk, aminek a megoldása után(és nem az egymástól való elmenekulest választottuk, igen) még elválaszthatatlanabbak lettünk egymástól, és ez a problémamegoldas rengeteget jelentett. Azóta is, minden talalkozasunknal valami pluszt adunk a másiknak.
Egyikünk részéről nincs egy csepp féltékenység sem, azért, mert tudjuk hogy bőven jó a másik mind a kettőnknek. Megbeszelunk mindent, van bizalom, és ezek által titkolózás sincs.(meg ha lenne se lenne az olyan nagy probléma) Nincs szükségünk barátokra sem, mert annyira mrgkapunk mindent a másiktól lelkileg. Persze néha osszejarunk haverokkal, de nem letfontossagu. Együtt szórakozunk, együtt csinálunk mindent. Ki tudunk teljesedni a másik mellett, bármiben számíthatunk egymasra. Mindent elfogadunk a másiknak, nincsenek korlátok/nincs bekorlátozás, számonkérés, szabadok lehetünk a másik mellett. És ezek a dolgok ha egy év alatt nem valtoztak negatív iranyba, nem is fognak már egyertelmuen. És természetesen nagyon teszünk is egymásnak, a testileg is tökéletesen mukodik
Hamarosan össze is koltozunk
Nagyon boldog vagyok, amiért ilyen párra találtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!