Hátrány, ha városoktól messze található házban lakik egy férfi. Még ha sajátja is. Sejtem, hogy több nőnek az (lehet). Pl.: 50 km-re faluszélen. Csak egy példa. De ténylegesen nagy hátrány - vagy annyira nem negatívan befolyásoló?
Figyelt kérdés
tegnap 19:25
3/14 anonim válasza:
Ha nem valami c típusú hely, akkor alapvetően nem lenne gond. Kertes házban nőttem fel egy alig lakott nyaralóövezetben.
Ami probléma lehet szerintem, az a munkalehetőség.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen kettes.
Mikor ismerkednek és a hölgy megtudja, hogy például ötven vagy akár lehet hogy hatvan kilométerre lakik egy nagyvárostól. De megkövetem elsőt: valóban csend van! Még az az átkozott motorfűrész zaj - ami oly irritáló - az sem hallatszik.
tegnap 20:04
5/14 A kérdező kommentje:
Hármas igen. Ez a nőknek valóban az lehet. Itt gazdaságot visz az illető és nagyon megtalálta önmagát benne! Igazán szereti és nyeresége is van belőle. Meg hát ott van közvetlenül a telek mögött az a csodálatos erdő!
tegnap 20:06
6/14 anonim válasza:
Hát nyilván nem előny, persze függ attól is, hogy milyen város és milyen település.
7/14 anonim válasza:
Ha nem várja el, hogy így dolgozzak, akkor nem hátrány, hanem előny. Inkább kertészkednék.
8/14 anonim válasza:
Te vagy az aki Zalában akart gazdaság alapításához nőt találni pár hónapja/éve itt?
9/14 A kérdező kommentje:
Nyugat-Magyarország. Nagyon nyugati rész egyik falujának széle. De nem a mindenki által vágyott Soproni környék. Ha ott - valamivel északabbra - lenne a település, nem írtam volna ki kérdést. :)
tegnap 20:18
10/14 A kérdező kommentje:
Annyira nem délen, hogy Zala vármegye! :)
tegnap 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!