1/9 anonim válasza:
Igen, szociális élőlények vagyunk, mivel társadalomba szerveződünk, hogy a közösségeinket fel tudjuk tartani és biztonságba tudjuk magunkat.
Úgy érzem, hogy a kérdésed mögött viszont meghúzódik egy állítás is, így kíváncsi vagyok szerinted miért lenne ez átverés?
2/9 Mad Max2 válasza:
Magányosan az ember megkergül
Kell valaki, legalább 1 ember akivel egy közösséget alkothat.
A magányos emberek egy idő után mentálisan beteggé válnak!
3/9 anonim válasza:
Nem átverés. Az első leírta. Az, hogy valaki mennyire igényli, hogy konkrétan együtt éljen a négy fal között x négyzetméteren egy vagy több másik emberrel vagy hogy legyen pár közelebbi barátja, már teljesen egyéni.
De ja, lehet túlélnéd egy lakatlan szigeten évekig, de hogy megbuggyannál, az biztos.
4/9 anonim válasza:
Kifejtés nélkül tényleg nem lehet konkrét választ adni, úgy igazán. Azért fordult meg benned az eshetőség, miszerint ez átverés, mert te nem így érzed? Ha igen; nem vagyunk egyformák, más igényekkel, más vágyakkal, más szociális igényekkel.
5/9 anonim válasza:
Valaki valaki, valaki nem. Én például alapvetően vágynék társaságra, de mégis van benne valami, az emberek többségét taszítja. Van pár barátom, de az emberek többségét egyszerűen irritálom és ha megfeszülök, se tudok ez ellen tenni.
6/9 anonim válasza:
*Valaki valaki, valaki nem. Én például alapvetően vágynék társaságra, de mégis van bennem valami, ami az emberek többségét taszítja. Van pár barátom, de az emberek többségét egyszerűen irritálom és ha megfeszülök, se tudok ez ellen tenni.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem sosem volt vágyam a társaságra, leéltem az életem barátok nélkül, én nagyon elvagyok a négy fal között, én rosszul vagyok ha emberek közé kell mennem, ezért is kérdezem
ma 13:56
8/9 anonim válasza:
7# Vannak különböző mentális állapotok, szorongás, depresszió, stb amik okozhatják ezt. De egy egészséges elméjű ember általában vágyik a társaságra, többre vagy kevesebbre, de minimum nincs rosszul tőle.
9/9 anonim válasza:
Ma már nem csodálom, hogy többen inkább egyedül szeretnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!