Nekem miért kell mindig egyedül lennem, miért kell még a karácsonyt is egyedül töltenem?
Hali, először is boldog karácsonyt szeretnék mindenkinek kíváni. 20 éves fiú vagyok, sajnos édesapámmal 6 éves korom óta nincs kapcsolat, édesanyám nem százas, enyhén szólva, jelenleg valami szociális otthonban van, nagyon rossz anya volt, nem tartom vele a kapcsolatot. Rengeteget bántott, lehúzott stb, bár ő nem mindig volt ilyen, de 2012 óta folyamatos romlik az állapota. Tény, hogy előtte se volt jó anya, de rossznak sem mondanám, akkor pl nem mondogatott olyanokat hogy jobb lett volna ha abortál stb.
Nos, jelenleg full egyedül karácsonyozok, van nekem 3 testvérem, egyik sem tartja velem a kapcsolatot. Egy nővérem vette fel nyáron velem a kapcsolatot, de ő borderlineos, és olyan lekezelően beszélt velem sokszor, hogy nem írtam neki az utolsó bunkó beszólásaira semmit, azóta nem is keresett, ez augusztus végén volt. Másik két bátyj meg 14 éves korom óta nem tartom kapcsolatot, abból az egyik nagyon bunkó, másik meg hát zavaros, mint anyám. Nővérem nagyon utálja anyát, mert tudni kell, hogy 34-36-39 évesek, és őket elemelték anyától elvileg akkor sem volt százas, de most nem ezzel akarok foglalkozni.
Realitás az, hogy senkinek sem jutottam eszébe se karácsonykor, sem szülinapomkor, hogy létezem, ilyenkor sokszor megkérdőjelezem magamnak, minek is létezek? Semmi értelme ez nekem sem jó.
Egy embernek mégis, van egy internetes ismerősöm akivel havonta párszor beszélünk, az nagyon ideges volt, amikor meséltem, meg mutattam a nővérem írásait, és ezért ma játszottunk, de már nem játszunk, így ismét megvan ez az érzés.
Barátaim sincsenek, volt az utóbbi évben egy, de az kihasznált, meg állandóan panaszkodott meg felhívott órákra, aztán csak a dolgait mesélte, ő maga se volt százas. Rengetegszer megbántott, magamra hagyott, kihasznált, vitákba kevert.
Ő példaul neki van anyja, apja, nagyszülei, és nem egyedül karácsonyozik, barátai vannak... pedig emlékszem mennyire bántott, én mennyi mindent adtam neki, mert jó szívem volt. Én miért vagyok ennyire egyedül? Nem ártottam senkinek sem, pláne nem kiskoromban amikor anyámmal elkezdödőtt az egész.
Hát figyelj, nálunk ilyenkor free 4 all megy. Délelött a készülődés miatt üvölt a gcis család egymással, Délután a kaja miatt. Politika már volt. Most épp elmúlt 20 év sérelmeit vágják egymáshoz. Nekem meg már szétszakad a fejem a sok visítozás miatt és az egyedüli k rva mcdonalds ahova eddig kimentem kajálni is idéntől zárva van.
Meghitt ünnep a f szom. Xbox live cod lobbik ehhez képest imadélutánok.
A világ nem fog bocsánatot kérni tőled hiába sertődtél meg mindenre és mindenkire és most állítod önként a sarokba önmagad.
Megertelek de gondolkozz el azon amit írtam. Mert jelenleg ez a helyzet.
Görcsösen vársz valami kárpótlást másoktól azert amit a szüleid csináltak veled. Masoknak ehhez semmi közük. Ami volt elmúlt. Most már nem élsz velük. El kéne felejeteni a múltat és a jelenre koncentrálni mert jelenleg te irányítod az életed és kizárólag rajtad múlik milyen.
Ne akarj görcsösen barátokat és ne kuncsorog a szeretetért. Csak úgy legyél és príbáld kicsit lazábban venni az életet meg az emberi kapcsolatokat.
Az év 364 napján próbáltál barátokat szerezni. A lairtak alapján pont elég pokróc módon. A kuktuszt elkerülik meg szúr és az kellemetlen.
Próbálj nem szúrni nem mindenki ellenség. Örök hűséget és barátságot senki nem fogad pár nap után az hosszú folyamat.
Amúgy nem azért, de hol írtam olyat, hogy mindenkit szúrtam? Leírtam itt is, hogy nem bántottam senkit, ha nem keres tiltom, mert nem érdeklem.
Engem kajak mindenki gyűlöl. Ebből is ez jön le. Legközelebb azt is írjátok le hogy gyilkolok stb. :)
Nem vagy emberek közé való kész, inkább elkötelezem magam hogy elzárkozzaknteljesen.
#23 Hát figyelj. Engem apám is elhanyagolt, nem csak anyám. Sőt testvéreim is! Mennyi a relevanciája hogy más nem? Velem mindenki ilyen. Ez egy ilyen világ. Lehet illúziókat kergetni, azzal a baráttal mennyire odaadó voltam pl, mégis kihasznált és eldobott mint egy rongyot... probáltam barátkozni. Ezek után, hogy nyissak az emberek felé fentartások nélkül, még itt is azt kapom hogy fullra megérdemlem hogy egyedül karácsonyozok meg volt 364 napom (amúgy jelenleg 365..) hogy barátokat találjak, és ha eddig nem ment akkor mi a f*szt akarok. Probáltam neten, másutt nem megy, az egyikkel egyszerűen nem ment a kommunikáció, de ez nem az én hibám sem az ővé... a másik meg taliztunk, elnevettünk egymás mellett, ő most költözött fel Bpre így segitettem neki egy-két dologban. Na és ennek mi lett a vége? 2 naponta írt végén egy hét múlva írt, de nem úgy írt hogy Csá, mivan.. hanem válaszolt nekem.. én meg tiltottam. És milyen jól tettem. Nagyon hajazott arra a barátra, az olyat csinált hogy egy hónapig nem írt vissza, aztán írt, konkrétan oda édesgetetett magához aztán ismét el.. ilyen nárcikat nem kérek, szóval megtanultam ezeket tiltani. Következő olyan volt, hogy elkezdett engem becsmérelni, szidni, csak viccből, közbe full depis volt, aztán meg kedves.. nagyon hajazott a borderline nővéremre, az ilyeneket nem utálom, de nem értem miért kell ezt... én tudnék segíteni a Szomorúságán és azt kapom hogy haljak meg?:D Következő volt egyben az utolsó, szinte ugyanaz volt akit említettem, hogy első tali után alig ír....
Szóval szerintem jogosak az érzéseim nem leszek soha többé egy nyomolus másikat középpontba helyező hülye majom, aki meg saját magáról elfeledkezik mert annyira a másik, és én semmit sem kapok tőle.
Ez a szúrás amit most is csinálsz. Rádásul kitalálsz nemletező dolgokat és folyton megsértődsz. Én nem láttam, hogy bárki azt írta volna hogy gyűlöl vagy nem való vagy emberek közé. Mikor fogod eszrevenni hogy ezek kizárólag a te gondolatid amit súlykolsz nap mint nap. Ha letiltasz valakit az valóban nem lesz a barátod. Egyébként teljesen erthetetln miért teszed ezt. Ha nem erdekled a másikat úgysem fog keresni szóval felesleges letilatni. Ha letiltod az esélyét is elveszed az ismerkedésnek. Ez egy hiszti. Nem úgy viselkedik a másik ahogy elvárnád és rögtön behisztizel és letiltod büntiből. Csakhogy ezzel magadat bűnteted mert már mindenkit letiltottál és otthon ülsz egyedül. Megérte?!
Hagyd abba ezt a duzogást. Senki nem gyűlöl és a társadalom része vagy te is csak nem kéne módszeresen kivonni belőle magad. Attól hogy konkrétan nem bántasz senkit még undok vagy és sértődős. Hagyd abba! :)
De mégis mit vársz másoktól? Hogy irkáljanak neked minden nap ahogy megismertek meg veled legyenek folyton elfoglalva? Másoknak van életük meg más ismerőseik rokonaik barátaik. Irreális elvarasaid vannak és úgy érzed neked jár, hogy veled foglalkozzon mindenki ahogy megismert. Hát nem jár.
Engem is elhagytak a szüleim de sikerült rendezni a viszonyunkat. Mert rajöttem, hogy magammal szúrok ki ha haragszom egy életen át. Így nekem szép karácsonyom volt ma.
A testvereidnek azert adhatnál egy esélyt. Nekem azok sincsenek sajnos. Hálát adnék az égnek ha lennének.
Folyton csak duzzogsz pedig próbalunk itt segíteni de ezt sem veszed észre.
Nézd, senki nem gyűlöl, nem is gyűlölhetnénk, mert nem ismerünk, ez a te fejedben él. Senki nem akart bántani sem, a helyesírás huszáron kívül valószínűleg mindenki segíteni akart. Attól, hogy nem azt írjuk le, amit akarsz látni, hogy igen ez a sok volt ember körülötted mind patásördög, attól még segíteni akarunk, csak az igazsággal.
Szeresd magad annyira, hogy meglátod a jót az emberekben. Most felsoroltál négy embert itt, és mind maga a sátán a leírás alapján szerinted, de valószínűleg ennél bőven árnyaltabb a helyzet, csak az igazság teljes részét nem tudjuk meg, nem is firtatom, nem ez a lényeg. A lényeg, hogy te elképzelted, hogy mindenki kihasznál, utál, nárci, és borderline, emiatt jelenleg más valóság nem létezik. Lásd a szépet, és a jót is! Akkor is, ha nehéz a múlt miatt. Ha nem teszed, akkor ez évek múlva visszaköszön majd negatív oldalról.
A baj az, hogy testvéremnek adhatok esélyt, de nem élnek ezzel, nem is keresnek, szinte teljesen érezhető, hogy nem is akarják. Családos emberek, kivétel nővérem, leszbikusan elég nehéz lenne megtermékenyülni.
Előítéleteim vannak, de ezek tapasztalaton alapszanak. Ha mondjuk egy roma származású ember leszolít titeket a Blahán nem azt fogjátok gondolni, hogy biztos nem talál valamit, és útbaigazítást kér... na ezzel én is így vagyok. Általában 100 százalékban igazam is van.
Nem azért tiltom, hogy őt büntessem. Ez magamnak szól. El kell tüntetni, mert ő rombolni akar. Aki nem keres, a tali után, de tali előtt 25-30 percenként ír, az szerintem nem elfoglalt, hanem az van, amit mondtam. Szó sincs arról, hogy élete lenne, őszíntén visszaírni mennyibe tellik? 1 percbe se. Itt arról van szó, hogy nem kedvel, nem szeret. Na akkor most, én minek tartsak olyan embereket akik utálnak. Azok rombolnak. Ezért tiltok. Ez egy védelmi mechanizmus. Nem szabad, hogy véletlen megkapjak egy apró kis törődést tőle, és aztán elfelejtsem azt, hogy amúgy le se szar... Abba belerokkanhatok. Meg gáz neki is. Nekem is.
Az én elvárásom baromi egyszerű. 20 éves vagyok, a legtöbb korombeli van egyetemista, vagy valamit dolgozik 8 órában, általában gyerek-feleség nincs, mindenki vagy piál, vagy fortniteozik, vagy ugye a batátaival van, szóval szerintem indokolja a 1 hetes válaszolós dolgot. Ja, amúgy az-az 1 hetes is, egyik 28 éves volt a másik 27, szóval felnőtt érett emberek után ne én rohangálják. Értem ki rohángál? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!