Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy éljek túl az osztályommal...

Hogy éljek túl az osztályommal még majdnem 3 évet?

Figyelt kérdés

16/L

A többségük le se szar, nincsenek ott barátaim, a sírógörcs kerülget tőlük.. pont ilyen osztályt fogtam ki, pedig az évfolyamból illetve más iskolákból vannak barátaim, csak pont itt nem, ami eléggé megvisel mert a napom nagyrészét velük töltöm. Most vagyok tizedikes, kilencedikben lettünk egy osztály és mindenkinek sikerült beilleszkednie meg barátokat szereznie, de én mindenhova már csak egy 3.barátként tudnék csatlakozni hozzájuk.. attól még, mert nem az a típus vagyok aki megállás nélkül beszélget meg értelmetlen vicceket mond még nem azt jelenti, hogy unalmas ember vagyok, nem tudom hogy közeledjek mégis feléjük, hogy kicsit jobban érezzem ott magam mert én ezt nem tudom hogy fogom így még bírni. És nem arról van szó, hogy hozzám se szólnak, mert azért ha kell kommunikálunk, de semmi komolyabb . Lehet azt hiszik, hogy én nem vagyok kíváncsi rájuk? Hogy én nem akarok közeledni feléjük? Néha úgy érzem csak zavarnám őket ha odamennék hozzájuk. Na meg sokszor olyan témákról beszélnek amikhez nincs hozzáfűznivalóm, ilyenkor meg csak állok ott némán ami elég kellemetlen. Azért van 1-2 szimpatikusabb ember, de őszintén szólva ha nem lennének az osztálytársaim, nem erőltetném hogy barátkozzak velük. Úgy érzem nincs meg velük a közös kémia, ők extrovertáltak én meg inkább az introvertáltak közé tartozom, így lehet azt hiszik unalmas vagyok dehát alig adtak nekem esélyt, hogy megismerjenek:(. Teljesen más személy vagyok olyan emberekkel akikkel jól érzem magam, velük meg tök erőltetett a jellemem. Sulit ha nem muszáj nem váltanék, mert maga az iskola és minden más tetszik, de ha nincs más választás az is szóba jöhet, csak ne szorongva meg stresszelve keljek fel minden egyes nap emiatt.

nov. 17. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
És mért ne váltana ezért sulit? Pont elég ok, hogy rosszul érzi magát!
nov. 18. 22:14
 12/16 anonim válasza:
100%
Mert nincs rá garancia, hogy máshol jobb.
nov. 18. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
De lehet jobb, erről előzetesen tájékozódni kell, itt viszont biztos, hogy rossz.
nov. 18. 22:25
 14/16 anonim válasza:
47%
Ha a suli és a tanárok jók, nem kell otthagyni, az iskola célja a tanulás. Kamaszok élik csak meg olyan világvége dolognak, hogy nincs legjobb barát az osztályból.
nov. 18. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
A kérdező meg pont kamasz, ezért világvége dolognak éli meg. A jelenben kell boldognak lenni, nem 50 év múlva visszaemlékezni, hogy milyen rossz volt nekem középiskolában, aztán mégis ott maradtam. Az iskolának nem csak a tanulás a célja. A szocializáció és a közérzet legalább olyan fontos, ha nem fontosabb.
nov. 18. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj, hogy nem bántalmaznak. Sokszor, ha valaki a perifériára szorul, akkor nem állnak meg ennyinél, hanem még folyton bántják is. Az a nehezebb dió. Ennyi miatt nem érdemes iskolát váltani.

Szerintem nem vagy átlagos kamasz, ennyi. Nem szereted a komolytalan vihorászást, meg hasonlókat. Hiába mennél más iskolába, ugyanez lenne. Fogadd el magad, nincs veled baj. Köss egy-két barátságot, annyi elég lesz.

dec. 4. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!