Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs meg a 8 osztályom mit...

Erixszeh kérdése:

Nincs meg a 8 osztályom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos mikor 5 osztályba jártam beteg lettem és az orvos fel mentet iskola kötelék alul ha akartam volna se tudtam volna menni sajnos kis koromban elég gyötrelmes életem volt nem mint ha most nem de sajnos pánik beteg lettem szorongtam stb.. kezelésekre jártam ... gyógyszert szedtem mikor 16 és fél éves lettem már nem tudtam vissza menni az iskolába mivel nem voltam tan köteles sajnos a faluban ahol lakom nincs ilyen iskola ahol le tudom rakni a városban van de nincs rá pénzem minden nap éveket járni buszra bérletet váltani stb..mit tegyek ? se munka se jogsi se élet ... a fejemben lassan az jár hogy nincs ki út és az utcán fogok meg halni de inkább ön gyilkos leszek mint ott várjam a halált

2018. márc. 21. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid?
2018. márc. 21. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Vannak de ők sem tudnak segíteni mivel szegények sajnos
2018. márc. 21. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz, nincs semmi baj! Én a helyedben utána néznék, hogy van- e olyan lehetőség, hogy csak vizsgázni kelljen bemenni, keresd meg az ombudsmant, vagy fordulj a helyi önkormányzathoz! És ne érezd magad kevesebbnek, mert nincs meg a 8 osztályod! Nekem 3 szakmám van, egy nyelven folyékonyan beszélek, semmire nem mentem vele! Teljesen másból élek,a 4 általános sem kell hozzá, te meg ne szorongj, mert csak az esélyeidet csökkented!
2018. márc. 21. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Munkaügyi központokban szokott lenni olyan, hogy felzárkóztatás, pont az olyan embereknek, akik nem fejezték be az általánost, talán támogatás is igényelhető hozzá. Menj be, hátha.
2018. márc. 21. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Munkaügyi központ

2. Ha elmúltál 18 elmész dolgozni és estin vagy levelezőin leteszed a sulit. Nem egy összeg és adnak részletfizetést is.

2018. márc. 22. 00:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Minden kinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2018. márc. 22. 07:21
 7/8 anonim válasza:
47%
Azt mondom,még te vagy a szerencsésebb. A jelenlegi tanítási rendszerben az a 3 év hiány inkább a javadra lesz. Ha van rá fejed,így is bepótolod,ha pedig nincs akkor megkímélted magad plusz 3 évnyi felesleges magolástól.Ne add fel! Az unokanővérem nemrég ment ki Osztrák-ba pedig neki is csak 8 elemije van és gennyesre keresi magát. Fel a fejjel!
2018. márc. 29. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szioka én a saját példám tudom felhozni így megkésve is hogy nem aktuális a kiirásod, nos én 16 évesen jártam ki 8-osztályt 2 évet buktam sajnos sokan cikiztek érte de túléltem, egy két tanár "öntötte" belém a lelket hogy "8 osztályod se lesz meg" " meg a saját érdekében ismételjen évet" nos nehezen de az utolso évet a 8-ik évet estin raktam le, nagyon rendesek voltak segitettek imádtam azokat a tanárokat fòleg az ofőm! Több ilyen tanár kéne! Akik meg azt mondták nem rakom le bekaphatják mert leraktam! Nem az eszem miatt buktam meg hanem rengeteget hiányoztam,nagyon durván utáltam a sulit, a közösséget, a tanárokat, a megaláztatást, 7-be zaklattak is de már tulvagyok rajta egy évet halasztottam és folytatom a tanulmányi eredményeim, ha nekem sikerült legyek én a példa hogy szarjatok a tanárok és a hülye negatív csírákra és csak előre bármilyen nehéz persze egy támogató szülő kell!
2020. nov. 25. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!