Hogyan tudnám 22 évesen 8 általános után tovább tanulni? Hogy tanfolyamra messek. Mert nincs meg a 9-10 osztályom
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 08:36
1/8 anonim válasza:
hát keresned kell olyan tanfolyamot, ahol elég a 8 osztály.
2/8 A kérdező kommentje:
tegnap érdeklödtem tanfolyamokrol, és azt mondták nekem 8 osztállyal ez nem lehetséges meg kell lennie legalább a 9-10 osztálynak is
2012. szept. 6. 08:49
3/8 ava87 válasza:
Akkor csináld meg a 9-10. osztályt, vannak olyan gimnáziumok, amik felnőtteknek vannak, általában esti vagy távoktatásos formában.
4/8 anonim válasza:
esti suli. tele van velük az ország. egyébként én is estin érettségiztem.
5/8 A kérdező kommentje:
és az esti sulit hogy végezzem ezt hol lehet intézni?
2012. szept. 6. 09:07
6/8 ava87 válasza:
Hogyhogy hol lehet elintézni? Az adott iskolában. Keress egy gimnáziumot, ahol van esti vagy távoktatásos képzés, hívd fel őket, vagy menj be és kérdezd meg, hogy mikor tudsz beiratkozni.
7/8 anonim válasza:
Hogy kell elintézni? Megkeresel egyet elmész és beiratkozol. Az egy dolog hogy 22 évesen csak 8 általánosod van meg, de azért ennyire ne legyél életképtelen.
8/8 anonim válasza:
kivárod az augusztus végét és beiratkozol egy olyan suliba. ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!