Mi alapján kerülsz be egy OKJ tanfolyamra?
Figyelt kérdés
Ha állítólag nem számítanak az érettségi pontok, akkor hogyan szitálják ki a jelentkezők közül, hogy kit vesznek fel? Mert gondolom nem névsor szerint, vagy sorsolás alapján működik...vaagy? :D2012. szept. 4. 19:09
1/6 anonim válasza:
Odamész,és jelentkezel,befizeted a pénzt, és mehetsz.
2/6 A kérdező kommentje:
és mi van az ingyenessel, ha én először megyek?
2012. szept. 4. 21:33
3/6 anonim válasza:
nincs annyi jelentekző hogy ne férj be sztem
4/6 anonim válasza:
Az érettségi százalékok és a középiskola 11 és 12dik évvégi jegyek alapján döntik el.
5/6 anonim válasza:
Attól függ mely szakokra. Korlátozott számú osztályokat indítanak, a legtöbb helyen sokszor el sem éri a maximumot a jelentkezők létszáma. Ilyenkor válogatás nélkül mindenkit, aki rendelkezik érettségi bizonyítvánnyal. Sőt, van lehetőség az érettségin bukott diákok felvételére is, akik "feltételesen" elkezdik a tanévet és ha az őszi vizsgaidőszak alatt sikerül az érettségijük, akkor járhatnak tovább, ha nem akkor kirakják őket.
Ha mégis túljelentkezés lenne, az érettségi eredmények, illetve az esetleges előképzettség, elhivatottság is számíthat.
- OKJ-s képzésben résztvevő szaktanár vagyok -
6/6 A kérdező kommentje:
Ertem, igy mar vilagos. Nagyon szepen koszonom a segitseget!
2012. szept. 10. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!