Az osztályomban mindenki csúfol mivel túlsúlyos vagyok. Az egyetlen bartátnőm is elmegy másik iskolába és teljesen egyedül maradok! Mit tegyek?
Hát önbizalmat kellene valahogy növelni. Igy könnyebb lesz megvédeni magad vagy nem erdekelni.
Nekem is ez volt 10 évig aztán új közegbe kerültem bár tavaly még én is órákat bőgtem. De lettek új szokásaim új viselkedést vettem fel egyes ismerősökkel sokat hülyültem, rájöttek az emberek h nincs bennem szegyenerzet és rádöbbentem hogy fél év alatt nagyon megváltoztak. Ritkán csesztetnek. Bár ahol nem szeretek lenni ott csendes vagyok
Egy mostani oszt. Tarsamnak meg pálinkát adott az apja és az iskolába helyretette azokat akik piszkálták.
De amugy szerintem: Ne vedd mas agybajat magadra, ne szégyelld ki vagy, próbálj ki új dolgokat, öltözz csinosan, a suliba koszonj vidáman azokra akik nem bunkók igy kialakulhat szimpátia, ezek után probalhatsz beszologatni a másiknak (ha egy szinten dagi piszkál akkor vissza tudsz vágni), ne legyél zavarba.
Akik a súlyoddal viccelődnek azoknak sokkal több problémájuk van mint neked, és ezt csak úgy tudják kompenzálni hogy másokat basztatnak.
Nem kell velük foglalkoznod, mert érzelmileg nulla pszichopaták. Ne érdekeljen az ő véleményük csak a saját értékeidben higgyél.
Siránkozás helyett fogyj le, ennyire egyszerű!
És most nem kell a hormonbajom van-hiszti, mert amellett is lehet normális testsúlyod.
Én is voltam túlsúlyos, de nem nyavalyogtam, hanem nekiálltam sportolni (vívás, úszás, tánc, ami tetszett), és kicsit korlátoztam a kajálást (pl. nem 3 zsömle vacsira, hanem saláta, pl.)
nem a túlsúly a fő gond hanem a siránkozós személyiséged.
és ha te így érzi jól magad akk maradj túlsúlyos ha mozogsz is mellette, de gyűjts önbizalmat , é szrd le az osztálytársaidat ha ilyen korlátoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!