Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Depressziós lennék, mi lehet...

Depressziós lennék, mi lehet az oka ha nem akarok senkivel beszélni, nem akarok kimozdulni csak aludnék és ennék?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, dolgozom, munkahelyen tudom tartani magam. De amint hazaérek csak befeksuem a szobámba. Ha van itthon nasi akkor azt azonnal felzabálom, persze szinte semmit nem mozgok, ahova lehet kocsival megyek vagy nem megyek. Ezáltal nyilván el is híztam, ami egészségügyi gondokkal is jár. Emberek között borzalmasan érzem magam. Félek a tömegközlekedéstől, bevásárlástól, orvostól, bár néha nyilván muszáj. Ha elmegyek fodrászhoz, kozmetikushoz csak csendben vagyok kb, nagyon kinos, hogy nem tudok beszélgetni. A fizetésemből nem igazán tudnék pszichológust finanszírozni és az egyetem alatt nem igazán segített, akihez jártam. Bármi megoldás, hogy ne legyek életképtelen?
nov. 7. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Válts munkahelyet és a plusz zabálásra kidobott pénzt költhetnéd pszichológusra. Nem minden pszichológus rossz.

Fogj hozzá otthon sportolni, tornázni, mert a mozgás felszabadít.

Találj új hobbit, pl. olvass könyveket.

Sétálj minden nap legalább egy órát.

nov. 7. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy legolcsóbb cuccot a Decathlonban és amikor hazaértél azonnal öltözz át és menj mozgogni.

Ha túlsúlyos vagy gyaloglással kezdd.

nov. 7. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Az élet nincs pontokba, excel táblázatba szedve.

A traumáidat fel kell dolgozni. Ebben a pszichoterápia fog segíteni. Gondold végig, honnan lehetne pluszpénzed. Írták, hogy a nasipénzt tedd el.

És évek is kellhetnek hozzá. 25 év szarságát nem pár hónap és a gyakoris tanácsok fogják megoldani.

nov. 7. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Az egyetem alatti pszichológushoz pontosan miben nem segített?

Sokszor van az, hogy a páciens egyáltalán nem tart ott mentálisan, hogy megértse, mi egy segítő, pszichológus feladata.

nov. 7. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár írtad, hogy nem szívesen beszélgetsz, ha mégis elterelnéd a gondolataid, dumàlhatnànk. Ha gondolod, írj
nov. 10. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

nevetségesek ezek a hozzászólások

ti tényleg azt gondoljátok, hogy akinek szar kedve van, annak majd megváltozik az élete, mert mindennap kocog egy órát, és unalmas könyveket lapozgat...?

nov. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!