Ha idegenekkel akarok beszélgetni az interneten, az tényleg nem megoldás arra, hogy nincsenek barátaim?
A minap láttam ezt a mémet és nagyon magamra ismertem.
Azt írja “Azt hiszi az interneten való idegenekkel beszélgetés megoldás lesz a szorongására”.
Végülis 4 ève màr egyáltalán nincsenek barátaim, csak internetes levelezőtársakon keresztül tartom a kapcsolatot a külvilággal.
Ez persze nem jó így, de túl életképtelen vagyok ahhoz, hogy valódi kapcsolatot alakitsak ki
Ezek a levelezőtársak viszont egy idő után itthagynak ami újabb csalódásként ér és ismét elkap a depresszió.
Szóval mindenféle kapcsolatteremtési próbálkozás kudarcba fullad
Nekem tarskerin ilyen.par napig jokat csetelünk aztan kifullad minden. Ilyenkor unom meg hogy en teszek mindig többet bele, különben a masiknak doszt mindegy hogy irkalunk e vagy nem. Leléptem avagy nem ugy is csak egy idegen vagyok nem veszit semmit.
En is azt keresem hogy mivel tudok erseklödest fenntartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!