Ti hogy álltok ehhez hozzá? Sok hamis barátom volt az eddigi eletem során, emiatt a magányt jobb megoldásnak talaltam.
Emberkerülő vagy?
Lehet, hogy valamit nem értesz a kapcsolatok kezelésében vagy a társasági élet szabályrendszerében ami diszharmóniát okoz benned és ezt mások kellemetlenségként élik meg.
Ezért barátsággal közelednek felé és szeretnék betartani a társasági élet írott és íratlan szabályait de tőled nem látják ezt viszonzottnak és ezért nem tudják vagy nem akarják fenntartani a jó viszonyt.
Nem kell feltétlenül mindenki másra mutogatni, hogy ők a rosszak, és az "én mindenkiben csalódtam" életérzést nekik tulajdonítani.
De ha már szívesebben vagy magadban akkor ajánlom, hogy jó párszor olvasd el az evangéliumokat és Salamon könyveit, a példabeszédeket és a prédikátor könyvét.
Óriási emberismeretre találsz benne, nagyon komoly kapcsolati szabályokat amik megkönnyítik a többi emberhez való viszonyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!